ChekinInside написа:а то самото ''нещо'' какво представлява ?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
X_NRG написа:ChekinInside написа:а то самото ''нещо'' какво представлява ?
Ако е от 2 части - източник на инфрачервена светлина и приемник от другата страна. Като се прекъсне лъчът от велосипедиста, започва времеотчитането. Мисля, че има и такива, които са източник и приемник в едно тяло и разчитат на отразена светлина.
На финала има същата работа, но не съм сигурен как точно комуникират помежду си.
Скъпа работа са, защото сигурно имат по 100 сертификата. С нужните познания може да се направи и home-made версия, но не очаквай някой да те вземе насериозно в този случай.
Yavkata написа:Най-добре да се свържете с някои от организаторите на Успешно проведени Малки състезания, и да се надявате на търпението и благоразположението им, за да отговорят на многобройните въпроси.
ChekinInside написа:Еми.. сигурно така и ще направя,но тази техника не знам дали някой или някъде и колко ще струва за около 1 седмица под наем.П.П. Някой постояно ми бие минуси,спрете се,просто искам да знам как стоят нещата. Ейй.. човек да не попита нещо и веднага минуси
mariko написа:ChekinInside написа:Еми.. сигурно така и ще направя,но тази техника не знам дали някой или някъде и колко ще струва за около 1 седмица под наем.П.П. Някой постояно ми бие минуси,спрете се,просто искам да знам как стоят нещата. Ейй.. човек да не попита нещо и веднага минуси
Дали не е, защото пишеш неграмотно, питаш на неподходящо място за неща, за които хабер нямаш, че и не се научаваш на нищо на всичко отгоре.
Да не споменавам, че както Daniel Panev е отворил Гугъл и е намерил n-броя средства за регистриране на време на състезатели, така можеше и ти.
P.S. "И на мен ми е любопитно как Ше го напраите това СЪС състезанието"
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 379 госта