Geoengineering и chemtrails

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Geoengineering и chemtrails

Мнениеот Stafref » Чет Юни 06, 2013 6:36 am

Здрасти.
С риск да бъда нахулен и дискредитиран пускам тука тая тема и ми е интересно кво си мислите вие. :) Явно желанието на хората да контролират стихиите харчи пари по света от известно време:
http://terraforminginc.com/weather-c...r-control.html
http://www.etcgroup.org/content/world-geoengineering
Аз задълбочих интереса си по темата във връзка със "стратегическите учения", които от 10-15дни провеждат израелските ВВС в България. Не знам дали си спомняте "сахарския" дъжд от миналата седмица и млечното небе на следващия ден. Идеята ми - пръскат неща,ей! С ква идея вече само гадаем. Мисля си,че все повече хора трябва да се запознаят с фактите, понеже разни явно се мислят за Господ и трябва да бъде оказана съпротива.
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Re: Geoengineering и chemtrails

Мнениеот outfaced » Чет Юни 06, 2013 7:49 am

Няколко милиона човека могат да живеят природосъобразно и без да унищожават безвъзвратно природата.
ХХ милиарда живеещи в капиталистически строй - не.
Това което виждаш са последствия. Проблема е на доста по общо ниво.
В тоя ред на мисли ако не се промени нещо много генерално проблемите от тоя сорт ще стават все повече. Рано или късно ли ще се случи някакъв глобален катаклизъм и милиарди ще измрат или нови технологии и структури на организация ще изкарат човечеството на друго ниво в неговата еволюция.
И в единия и в другия случай земята няма да остане такава каквато е.

А от трета страна, няма нищо вечно и постоянно. Ако света не се променя заради нас, ще се променя поради други причини. Земята е видяла и по-големи катаклизми от човека.

Но мисля, че вече имахме тема за такива глобални размисли :)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Re: Geoengineering и chemtrails

Мнениеот did » Чет Юни 06, 2013 8:04 am

outfaced написа:Но мисля, че вече имахме тема за такива глобални размисли :)

viewtopic.php?f=9&t=93833
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум