Размер за наколенки и налакътници.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Размер за наколенки и налакътници.

Мнениеот Georgi_89 » Пон Юли 07, 2014 9:07 pm

Здравейте,
Никъде не мога да намеря информация спрямо това. За каска и ръкавици разбрах как се определя размера , но за наколенки и налакътници никъде не намирам.По кое се определя? Защото съм си харесал един модел ама за размер не знам какво да кажа.Отделно в сайта не пише така и не звъннах защото не знам и за кой размер съм.
http://automotomix.com/1/3/474.html
За краката дължината от глезена до коляното?
За ръцете дължината от китката до лакътя?
Висок съм 170см и съм 72кг
Georgi_89

Рейтинг: 1033

Re: Размер за наколенки и налакътници.

Мнениеот outfaced » Пон Юли 07, 2014 10:02 pm

Мериш на живо ... разбираш кой размер си. Всичко останало е бошлаф работа. И за каска и за протекция. Размера не е всичко. Формата е различна.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Re: Размер за наколенки и налакътници.

Мнениеот Georgi_89 » Вто Юли 08, 2014 10:38 am

outfaced написа:Мериш на живо ... разбираш кой размер си. Всичко останало е бошлаф работа. И за каска и за протекция. Размера не е всичко. Формата е различна.

Оф и аз съм на принципа меря на живо, но трябва да ги поръчам и ако са ми малки или големи трябва да плащам две доставки.В нашия град има само един магазин и той е за коли/мотори от там мерих каска и ръкавици, но нямат никакви наколенки и накалътници щото никой не вземал. Освен да ги питам да поръчат 2-3 модела и да си ги продават ..Преди това видях от нета за определяне на размер на каска и ръкавици и се оказа, че е така както пишеше.
Мерси все пак.
Georgi_89

Рейтинг: 1033

Назад към Общ форум