Вашето мнение за Колело RAM НТ1

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Вашето мнение за Колело RAM НТ1

Мнениеот pfyd » Вто Юли 29, 2014 1:46 pm

Мисля да закупя този байк втора ръка, какво мислите за сглобката и за съвместимостта между твърдата рамка на Рам и тази двойна вилка ?
Благодаря.

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... %937918783
pfyd

Рейтинг: 1200

Re: Вашето мнение за Колело RAM НТ1

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 29, 2014 2:44 pm

Сваляш го на 350 лв. максимум, разкарваш вилката и си купуваш някаква еднокоронна с до 120 мм. ход и получаваш не лош велосипед.

P.S. Описанието е абсурдно. Като започнем с това, че AVID bbdb5 (каквито са спирачките) никога не са стрували 200 лв., дори в комплект.
Мисля, че последно като съм им гледал цените, бяха 55 лв. бройката.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Re: Вашето мнение за Колело RAM НТ1

Мнениеот lostrider@ » Сря Юли 30, 2014 7:16 pm

Аз пък ти препоръчвам изобщо да не се занимаваш с такива тупани като тоя. Подобни селяндурски изпълнения ме отвращават и бих предпочел да дам повече пари за нещо, което наистина си струва или просто да изчакам малко, докато излезе нещо подходящо. Лично аз бих избегнал контакт с този нагъл елемент. "Зглобката" на г'син Vъlkov не струва 400 лева, ако ще и свинкя на джамия да се кАчи. "капли- dunhill 200 лв", ама некой друг път. За спирачките, ozzie вече ти каза. Ако смяташ, че гимнастиката със смяна на вилката си струва, може да послушаш колегата.
Преди месец се рових здраво в Продавалник, в търсене на байк за баща ми и за сходна сума, успях да намеря доста по- прилични обяви. Ти решаваш, но аз лично с тоз' мушмул не бих желал да си имам работа. :beer:
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум