Бих искал да споделя своето разочарование от обещаните (и обявени предварително) 30% намаления от Scott.
Хвърлил съм око на Scott Spark 760 2015 г. и с радост научих за планирания утре (27.11.2015) черен петък и очакваното намаление на всички велосипеди.
"Нормалната" цена на байка до днес бе 2 750 лв. без отстъпки. Т.е. евентуално с отстъпката този петък би била 1925 лв.
Днес за пореден път отварям сайта и.... изненада: велосипедът струва 2755, но тази цена е обявена като такава с 5% отстъпка от вече 2 900 Така за един ден са "пораснали" с 5-10% цените и на доста други техни модели.
Излиза, че на черния петък, 30-те % отстъпка (ако има изобщо)* ще се смятат от сумата 2 900 лв. и промо цената ще е 2 030 лв.
Някои може би ще кажат, че не е кой знае колко голяма разликата между 1 925 и 2 030. Да, не е голяма драма. За мен обаче е някак обидно и дребнаво и се чудя защо "продавача" рискува да се дискредетира по този тъп начин за някакви си 100 лв. Както казах в заглавието: това е то - "черен петък" по български

Аз лично слагам "черна точка" за Scott (България или каквито са там) на "черния петък"!
Поздрави,
Александър
* бях в мазагина им и девойката там измрънка нещо като "абе то.. ще има (отстъпки), но не за всички модели, зависи от годината на производство". Опита се да бъде накак "тайствена" за повече "съспенс", но на мен ми прозвуча по-скоро съмнително.
ПС. Черен петък са обявили и други, та ми е любопитно какви ли "маркетингови" трикове са замисли и те...