както се вижда от профила ми, нов съм във форума, разбирайте опитът ми свързан с велосипедите приключва с времената, когато съм бил дете и съм карал с приятели, тоест нямам почти никакъв такъв.
Вследствие на работата в офис, лиспата на достатъчно време, довела до ниска физическа активност и лошата храна се стигна до там, че качих излишни килограми, които искам да сваля. Висок съм 180см и към момента тежа 93 килограма, което е доста над нормата. По тази причина съм решил да се снабдя с велосипед, който да карам поне по 1 час дневно, когато имам възможност и по-дълго, за да успея лека полека, комбинирано с диета да сваля излишното от себе си. Към момента мога да отделя като бюджет не повече от 300 лв, което най-вероятно е твърде малка сума, но ситуацията в момента е такава, че просто разходите са доста повече от приходите.
Колелото ще се кара изцяло в градски условия, по асфалт, нямам намерение да го карам в извънградски такива, било то черен път или гориста местност и така нататък. Единственото изискване, което имам е въпросното да е снабдено с удобна и мека седалка, не такава, която след определено време започва да създава неудобство, води до протривания и т.н.
С радост ще изслушам всяко едно предложение и ще бъда изключително признателен на всеки, който се включи с такова