Как да не са чак невероятни, жестоки оферти изпадат в пинка! Ако търсиш нещо спешно, надали, но ако чат пат проверяваш се намират много хубави неща, понякога направо без пари. Цените често са по-ниски от при немците (bikemarkt).
Сред попаденията ми са
- Рамка Banshee Rune 2015 (през 2017та) + Cane Creek Double Barrel + RS Reverb от по-новите = £645
- Fox 36 Talas 2013 (през 2013) = £400
- Fox 36 2016 с дребни драскотинки (през 2018) + PUSH ASC3 coil kit = £400 (!)
- комплкет предна и задна DT Spline 1 (240) главини + DT EX511 шини = £150, като обикновено за толкова има само 1 задна главина.
Така че оферти си има, понякога наистина скандални.
Контрол няма никакъв. Гледам да купувам само от хора с поне няколко предишни продажби. Разбира се, нищо не пречи на някой да листва неща и после да ги отбелязва като продадени. При немците поне има система за рейтинг Винаги си доплащам за PayPal Goods, а не гифт.
До сега веднъж ми се е налагало да прибягвам до защитите им и тази защита не е всемогъща. Есента един немец с 100% рейтинг ми прати команда без проследяване на пратката, само снимка на бележка от пощата, че нещо е пратено. След няколко седмици чакане и никаква вест от пратка ескалирах нещата в пейпал - той им прати бележката, на мен ми тегли една. От пейпал ми казаха да пия една студена вода - пратено е, те не са застраховка?! За късмет командата си дойде, има-няма месец след пращането (:
superdude54 написа:В интерес на истината са ме прецаквали два пъти - всмисъл плащам, но не изпращат нищо. Пейпал е задължителен и то "pay for goods and services", а не "friends and family".
При тебе PayPal помогнаха ли?