от vanioo » Вто Мар 06, 2007 4:42 pm
Ей момчета, радвам се сърдечно, че и вие се радвате :-)
Да си призная, в момента ми е изпълнено времето с изпити и тези дни магаренцето няма да се сглоби, но аз ей така си го държа в кашона до мене и на всеки кръгъл час го вадя и въздишам.
Относно намеренията за сглобяване... сериозни компромиси от моя гледна точка с ултралеки части няма да се правят. Единствените подобни ще са седалката, предната главина и от части кормилната част. Остатъка от чаркалазите ще гледам да е просто разумен. Отзад хода ще го смъкна на 200мм. Реалистичната тежест няма да прехвърли 20,5кг. Котарака вече ми издаде за вилката - за нея има смели и безотговорни идеи да и се смъкнат 500-700grama, но не знам дали това си заслужава средствата и труда.
Историята на тази рамка не е само от вчера, а е малко по-дълга... Това е правилното място да благодаря публично на старозагорзите Димчо и Иван от К&Т за помощта и "подкупа" с хубавото българско вино при Karl-Heinz Nicolai. Момчетата помогнаха удоволствието да стане платимо. На Сопот живот и здраве по случая има от мен една каса бира!
... и тренирайте, че само с рамка нищо не става!