http://www.customs.bg/uploaded_pics/32006R1549-BG.doc - 8714 91 30spirit написа:Никой ли не може да помогне ,в търсачката излизта няколко стотин страници и нито една не е по темата.Толкова ли е сложно едно число да напишете ?Само ми кажете колко процента е или ми дайте линк .
10х
NovemberCharlie написа:http://www.customs.bg/uploaded_pics/32006R1549-BG.doc - 8714 91 30spirit написа:Никой ли не може да помогне ,в търсачката излизта няколко стотин страници и нито една не е по темата.Толкова ли е сложно едно число да напишете ?Само ми кажете колко процента е или ми дайте линк .
10х
bluskanie написа:Безумна история в стегнатите 1200стр.
NovemberCharlie написа:Хмм. Има една наука, наречена "Стокознание". На нея се сърдете, че има толкова много стоки.
Има, има.did написа:NovemberCharlie написа:Хмм. Има една наука, наречена "Стокознание". На нея се сърдете, че има толкова много стоки.
![]()
![]()
![]()
NovemberCharlie написа:Добре де, не е наука. Само е систематизирано, логично дефиниране на стоките.
did написа:NovemberCharlie написа:Добре де, не е наука. Само е систематизирано, логично дефиниране на стоките.
![]()
![]()
![]()
nikitzo написа:А ако те я доставят с DHL да вкъщи има ли мито?
nikitzo написа:А ако те я доставят с DHL да вкъщи има ли мито?
jivkonik написа:nikitzo написа:А ако те я доставят с DHL да вкъщи има ли мито?
Пратката на DHL си минава през митница и за нея си важат всички правила за внос! Единствената разлика е, че ще ти дойде по-бързо и ще ти е по-скъпа!!!
spirit написа:@NovemberCharlie
Много мерси .
пп
митото било много малко само 4,7%
lacho_m написа:spirit написа:@NovemberCharlie
Много мерси .
пп
митото било много малко само 4,7%
+20% ДДС
nikitzo написа:Простаци (не Вие а митничарете)!
stroker написа:и аз малко като малоумен да питам....
Ако си поръчам вилка от www.ebay.com независимо от сичките плащания за цена на вилка транспорт до тук,аз ще платя и 4,7% мито така ли?
Зависи.stroker написа:и аз малко като малоумен да питам....
Ако си поръчам вилка от www.ebay.com независимо от сичките плащания за цена на вилка транспорт до тук,аз ще платя и 4,7% мито така ли?
stroker написа:и аз малко като малоумен да питам....
И митото отпада. Плаща обяваната цена + транспортни разходи.did написа:stroker написа:и аз малко като малоумен да питам....
ако поръчаш от Европа, ДДС-то отпада.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта