lacho_m написа:
2. Докога БГ онлайн магазините ще са пълни със стока..., но само на картинки?
lacho_m написа:Искам да попитам ВСИЧКИ офицялни ДИСТРИБУТОРИ в БГ следните неща:
Докога БГ онлайн магазините ще са пълни със стока..., но само на картинки?
tailor написа:За съжаление е икономическо самоубийство да се поддържа пълната гама от скъпите серии, защото няма кой да ги купи.
z1gZag написа:и започват най учтиво да ми предлагат нещо , което дори не бих си помислил да взема .![]()
Не я разбирам тая идея, че потребителя трябва винаги да е на първо място, гален с перце и носен на ръце??? Нали парите са на първо място в пазарната икономика??
bikerider написа:Не я разбирам тая идея, че потребителя трябва винаги да е на първо място, гален с перце и носен на ръце??? Нали парите са на първо място в пазарната икономика?? Не разбирам защо един пазарен субект условно наречен "нормален платежоспособен потребител" би критикувал друг пазарен субект наречен "вносител" за това, че си гледа интереса и не иска да блокира жизненоважен капитал в нерентабилни дейности
did пак нещо не си разбрал, то пазар си има - няма кой да купува, защото средната заплата в София си е 5-600лв (превод за пребиваващи в Германия 300 Euro). Ама трябва и да се ядеdid написа:мижав пазар -> бедни дистрибутори -> липса на стоки на склад -> мижав пазар -> ...
bodo написа:did пак нещо не си разбрал, то пазар си има - няма кой да купува, защото средната заплата в София си е 5-600лвdid написа:мижав пазар -> бедни дистрибутори -> липса на стоки на склад -> мижав пазар -> ...
bikerider написа:А какво общо имат онлайн магазините с вносителите? Питай по-добре самите онлайн-търговци.
lacho_m написа:@did Това за ваденето на международна кредитна карта ми се вижда странно... при все, че в момента банките раздават кредитни карти VISA и MasterCard при всеки удобен повод... дори доказването на доходи не е необходимо в повечето случаи...
lacho_m написа:...Демек, онлайн магазините ни имат повече вид на каталог от колкото на магазин! ...
spirit написа:kpax e прав.Аз познавам много хора ,който примерно ще влязат в скиимбаикс ,ще си изберат нещо и после няма да си го поръчат а ще отидат до магазина да си го купят на място.
И после вие се чудите защо никога не пише ,че нещо го няма .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта