Това е моята идея в банката.Много ме е яд,че са ми резнали снимката,но текста си го бива

CYBER написа:http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=939&s=15
Това е моята идея в банката.Много ме е яд,че са ми резнали снимката,но текста си го бива
did написа:...така не може да се подхожда!
За фактологията и аргументите... по-добре да не коментирам.
oakleyt написа:did има разлика м/у стреет и дх парк нека бъдем точни парк за стреет каране няма а много искаме.......
did написа:Това, че другите не уважават себе си и се излагат, не е причина и ти да се излагаш, нали?
oakleyt написа:did има разлика м/у стреет и дх парк нека бъдем точни парк за стреет каране няма а много искаме.......
Nymphetamine написа:oakleyt написа:did има разлика м/у стреет и дх парк нека бъдем точни парк за стреет каране няма а много искаме.......
След като бленувате за "стреет" парк, дефинирайте за себе си разликите м/у двата вида паркове, защото като гледам самите ви не сте съвсем наясно, чак след това обяснвайте, какво и що искате.
Димитър Вергиев написа:Спокойно има хора които сме на ясно какво искаме и точно как да изглежда намерят ли се спонсори всичко ще е готово!
Nymphetamine написа:Димитър Вергиев написа:Спокойно има хора които сме на ясно какво искаме и точно как да изглежда намерят ли се спонсори всичко ще е готово!
Сега остава да се научите да пишете грамотно и да дефинирате идеите си като за пред хора.
oakleyt написа:Така е като пишеш бързо!
Димитър Вергиев написа:Мъро ти да не мислиш че не сме опитвали защо говорите без да имате представа само съвети давате които не са от полза на никой както казах спонсори няма в това число включвам и държавата който има нерви нека опита. . . . . . .
Димитър Вергиев написа:Не се опитвай да следиш постоянно къде греша ако има какво да кажеш по темата не по това което аз пиша давай когато почна да претендирам че пиша отлично тогава можеш да почнеш да ме следиш..........Полицай!
Момко, зарежете тая дивотия. Така няма да стане. Казва ти го човек дето от 7 години с правене на проекти си вади хляба.Димитър Вергиев написа: Ша праим проект за стриит, мриит ,бла-бла..
Потребители, разглеждащи този форум: themaddog и 345 госта