bobiracing059 написа:и в плевен е така ама не се стига чак до куките
само с фадроми ни го разриват
Teodor40 написа:bobiracing059 написа:и в плевен е така ама не се стига чак до куките
само с фадроми ни го разриват
Абе спрете да се надлъгвате и изхвърляте! Стана вече смешно...
SpoileR написа:щото е пълно с простотiя навсякъде! и да няма причина за кво да не го изкъртиме? предсаиии си к'во ше му е гадно на тоя дет го е направил....
Аз утре мисля да се порасходя в парка и ще мина по някое време да видя...
Куките.....и т'ва е опция....тая бабка (или к'вото е там в конкретния случай) ако я разбера коя е ще я накарам да го посртрой отнулата...
PtD написа:SpoileR написа:щото е пълно с простотiя навсякъде! и да няма причина за кво да не го изкъртиме? предсаиии си к'во ше му е гадно на тоя дет го е направил....
Куките.....и т'ва е опция....тая бабка (или к'вото е там в конкретния случай) ако я разбера коя е ще я накарам да го посртрой отнулата...
К'во викаш за простотията, 'начи?
SpoileR написа:PtD написа:SpoileR написа:щото е пълно с простотiя навсякъде! и да няма причина за кво да не го изкъртиме? предсаиии си к'во ше му е гадно на тоя дет го е направил....
К'во викаш за простотията, 'начи?
Същото като по-горе.
Не ме разбра или просто ме мразиш?
HellBurn написа:...който се намира в южния парк...
MaN1aK написа:И ся кво да мрем така ли?Вместо да ни защитавате вие тъкмо обратното.Чудя ви се по някой път.
Епа ако имахме министерство за екстремни спортове,както в другите държави мислиш ли,че сега няма да има хубави паркове за каране?!
did написа:Там то е достъпно за всеки, не се охранява. Утре някой хлапак с колелото си за 200 лева ще реши да се пробва, щото е гледал батковците и ...
Alpina написа:Но все пак още не сте отговорили на този въпрос, така це може да го гледам и от друга страна - секли сте.
Щом са им казали че може какъв епроблема ? На Витоша изсякоха незнам колко хиляди дървета около Лалето, а сега тук за 2 дървета......nikudini написа:Говорили сме и с "горското" на парка и с полицията
RAM-FR написа:Alpina написа:Но все пак още не сте отговорили на този въпрос, така це може да го гледам и от друга страна - секли сте.Щом са им казали че може какъв епроблема ? На Витоша изсякоха незнам колко хиляди дървета около Лалето, а сега тук за 2 дървета......nikudini написа:Говорили сме и с "горското" на парка и с полицията
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта