cvb написа:така - аз съм на 37 и карам колело от 18 години - преди 3-4 г. започнах да имам парене при пишкане и не обърнах внимание на това , миналата година взе все повече да се усилва болка при простатата и пак нямах идея защо така става - след това при възбуда полова се усилваше болката и ходих на уролог - но нищо не откри - днес сутрин ние имаме по принцип сутрешна ерекция мъжете и последицине са неописуеми болки в простата и тестиси но е събота и няма доктори уви - лошото е че е по наследство това и дядо почина от простата сега тати пие хапове и е с забрана да кара колело та така - помислете дали сте генетично обременени което рязко да влоши положението..........с годините![]()
HellBurn написа:Кажи кои седалки са подходящи. ГОВОРА СЕРИОЗНО!!!
Reactor написа:По добре се консултирай и с хирург.
Болката и тежеста в тестисите,понякога е признак за херния.
HellBurn написа:Ще си купя такава!!!
http://www.ridespot.net/product_info.ph ... cts_id=322
Тази става ли?!?
Nymphetamine написа:Reactor написа:По добре се консултирай и с хирург.
Болката и тежеста в тестисите,понякога е признак за херния.
Не винаги...
TOYAGA написа:Не забравяйте за правилния избор на рамка, за правилната постановка на седалката и кормилото, както и за факта, че не всяка седалка с дупка е достатъчно качествена и подходяща за вашия задник/простата.
HellBurn написа:TOYAGA написа:Не забравяйте за правилния избор на рамка, за правилната постановка на седалката и кормилото, както и за факта, че не всяка седалка с дупка е достатъчно качествена и подходяща за вашия задник/простата.
Ами дай подходящ модел седалка
HellBurn написа:TOYAGA написа:Не забравяйте за правилния избор на рамка, за правилната постановка на седалката и кормилото, както и за факта, че не всяка седалка с дупка е достатъчно качествена и подходяща за вашия задник/простата.
TOYAGA написа:Не. Това е палиативно, респ. вредно решение.
M1010X написа:... би следвало оптималният ъгъл на седалката спрямо замята да е 0 градуса (в някакви граници, естествено).
... в противен случай имам постоянното усещане, че се свличам към кормилото...
Silvestroff Gabrovo написа:Добре де . Всеки си знае, къде и как му е най удобно.
cvb написа:така - аз съм на 37 и карам колело от 18 години - преди 3-4 г. започнах да имам парене при пишкане и не обърнах внимание на това , миналата година взе все повече да се усилва болка при простатата и пак нямах идея защо така става - след това при възбуда полова се усилваше болката и ходих на уролог - но нищо не откри - днес сутрин ние имаме по принцип сутрешна ерекция мъжете и последицине са неописуеми болки в простата и тестиси но е събота и няма доктори уви - лошото е че е по наследство това и дядо почина от простата сега тати пие хапове и е с забрана да кара колело та така - помислете дали сте генетично обременени което рязко да влоши положението..........с годините![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 349 госта