ZyclonB написа:Тази раница направо е номер едно...Вчера си купих такава и да ви кажа много добро впечатление прави...
Nightbringer написа:Deuter като цяло са добра алтернатива на Dakine, да не кажа даже по-добра. Но ако разчиташ на Стената за покупка на такава раница може просто да се откажеш и да си вземеш нещо друго. Аз бях се спрял на Trans Alpine още миналата зима, нямаше в наличност, уж щяха да докарат Февруари месец. Обадих се тогава - естествено пак нямаше, изхарчих си парите за друго и покупката на раница остана за лятото - след като пак изчаках около месец да доставят Trans Alpine и пак нямаше се отказах и си взех Dakine. Т.е. ако някой държи на Deuter - поръчка по интернет от чужд сайт.
ZyclonB написа:А обема на най-големия и джоб е точно едно много тънко пролетно яке......
ZyclonB написа:Alpina да не те е нагряло пролетното слънце .....Точно за 5 минути се вижда как всички шевове по раницата са изпипани,как на всеки детаил е обърнато внимание и тн....Заеби ти тактиката на боклуците-тя е да изглеждата готини на повече от метър разстояние........А обема на най-големия и джоб е точно едно много тънко пролетно яке......
ZyclonB написа:Вчера си купих такава и да ви кажа много добро впечатление прави.
Nightbringer написа:Тънко пролетно яке? А как аз побирам пълен мех с вода, кърпа, бански, чехли, папка с листа за писане, някой и друг учебник, шах и веригата за колелото без особени проблеми? Даже и якето си закачам на лентите за протекторите.
spinsession написа:А що се отнася до самата раница-пипната е,но е далеч под нивото на Дойтер от същия ценови клас...
Capoeira написа:...всичко е просто по-нефункционално, по-грозно, по-неудобно,по-калпаво.
TOYAGA написа:spinsession написа:А що се отнася до самата раница-пипната е,но е далеч под нивото на Дойтер от същия ценови клас...
Глупости...
TOYAGA написа:spinsession написа:А що се отнася до самата раница-пипната е,но е далеч под нивото на Дойтер от същия ценови клас...
Глупости...Capoeira написа:...всичко е просто по-нефункционално, по-грозно, по-неудобно,по-калпаво.
Глупости...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта