Новият облик на ram-bikes.com ! 2008 !

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Новият облик на ram-bikes.com ! 2008 !

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 10:45 am

http://www.ram-bikes.com/news/news_4.html
Днес докато си разглеждах саитове и попаднах на новата визия на този сайт и както виждам имат и нови подобрения . И веднага ми дойде на ума като има подобрения ,дали цената ще се промени? Защото след празниците мисля да си купувам HT 2 .Та.. ако може някой да ми даде малко повече информация ,защото виждам ,че колчето и седалката са нови също така предния дериалюр беше срам Х3 сега е Х5. Дали седалката и колчето са по добри от предишните и дали цената се променя ? :dunno:
На пръв поглед само това видях сменено ,може и още да има :dunno:
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Рейтинг: 965

Мнениеот zozo » Чет Май 01, 2008 10:50 am

Браво, браво ! Много добре се е получило. Каталога радво много окото. Фотографиите на колелата са много добри. Браво на момчетата от Рам, сайта е много добър :beer: :beer: :beer: .
zozo

Рейтинг: 1353

Мнениеот stroker » Чет Май 01, 2008 11:02 am

На пръв поглед изглежда супер,но при предишната визия имаше реални снимки на велосипедите без тея светлосенки и други фотографки и компютърни ефекти и можеше д апридобиеш доста по добра представа за реалния изглед на велосипедите.Поне на мен не ми харесва за сега :)
stroker

Рейтинг: 1842

Мнениеот rEsPeCT » Чет Май 01, 2008 11:08 am

Мнодо добър дизайн:)
Аватар
rEsPeCT

Рейтинг: 1058

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 11:14 am

Погледнах в райдспот ,бас и колелата и там са обновени и цената се запазва :banana: :hbang2: значи ще взема колелото с по-добра комплектовка на същата цена :D преди седалката струваше 25 лв. сега е 109лв, преди колчето струваше 33 лв. сега е 80 и няколко :)
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот XEK » Чет Май 01, 2008 11:22 am

браво за дизайна, но според мен флаш не е най-удачното за сайт, наистина качеството се подобрява, но страда функционалността и лесното ориентиране в сайта и скоростта на зареждане. Този балон, който се появява заема доста голяма част от екрана, като закрива това, което трябва да се види - просукта :)

и още 1 забележка - много е тъмно, и снимките на колелата са заснети, много добре, страшни са, но се вижда много малко от колелото в подробности
:beer:
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот codename47 » Чет Май 01, 2008 11:22 am

много по-добър от предния :beer:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот HellBurn » Чет Май 01, 2008 11:42 am

Аз също го гледах и много ми хареса! Особено ми хареса как са направени светлосенките! Браво, браво!
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот niggadick » Чет Май 01, 2008 11:47 am

Радвааа!!!
скайп: emil_a626
Аватар
niggadick

Рейтинг: 945

Мнениеот VALKS » Чет Май 01, 2008 11:49 am

При мен е черно :dunno: Явно не работи в момента...
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Мнениеот XEK » Чет Май 01, 2008 11:50 am

VALKS написа:При мен е черно :dunno: Явно не работи в момента...

вероятно трябва да си инсталираш флаш плейър от adobe.com
-> недъстатък ;)
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 11:54 am

@ХЕК мисля ,че е излишно да трупаш офтопици това можеше да му го кажеш и в ЛС ... ;)
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот Methuselah » Чет Май 01, 2008 11:54 am

stroker написа:На пръв поглед изглежда супер,но при предишната визия имаше реални снимки на велосипедите без тея светлосенки и други фотографки и компютърни ефекти и можеше д апридобиеш доста по добра представа за реалния изглед на велосипедите.Поне на мен не ми харесва за сега :)

Цъкваш на build kits и ти показва нормална снимка. ;)
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the human race.
-- H.G. Wells
Dirt, meet insanity.
Insanity, meet dirt.
Аватар
Methuselah

Рейтинг: 1243

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 11:58 am

Methuselah написа:
stroker написа:На пръв поглед изглежда супер,но при предишната визия имаше реални снимки на велосипедите без тея светлосенки и други фотографки и компютърни ефекти и можеше д апридобиеш доста по добра представа за реалния изглед на велосипедите.Поне на мен не ми харесва за сега :)

Цъкваш на build kits и ти показва нормална снимка. ;)

Да ,но там има само снимка отстрани ,а другите снимки са много тъмни . Примерно на ХТ2 новото колче на снимките е зачернено и само рамката се вижда ...
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот ACID BURN » Чет Май 01, 2008 12:01 pm

Сайта им ми харесва много!Както и всеки един техен продукт!Има супер голямо внимание към детайлите!Не само, че техните велосипеди работят добре, но изглеждат невероятно!С удоволствие бих си заработил един АМ 2 и с удоволствие ще им дам парите!Защото самите хора, който правят колелата са страхотни!Един въпрос-На това ендуро защо няма снимки като на всички останали велосипеди?Също така един технически въпрос- РС Арио 2.1 има ли заключване?Ще има ли проблем ако обърна шока нагоре с настройките към мен?Естествено ще си прочета всичкко написано за шокове и всекви други неща, защото аз карам твърдак и от есента на тая година мисля да взема АМ 2.Между другото седалките с колчето изглеждат супер зле!Не знам дали действат и дали са ефективни, но са супер грозни поне за мен.
Последна промяна ACID BURN на Чет Май 01, 2008 12:02 pm, променена общо 1 път
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот stan40 » Чет Май 01, 2008 12:02 pm

Здравейте!ИСкам да попитам по-ориентираните в сайта къде точно се намира секцията "Активиране на гаранция",защото си купих рамка и искам да и активирам гаранцията :)
Благодаря предварително :beer:
stan40

Рейтинг: 1215

Мнениеот Neth » Чет Май 01, 2008 12:15 pm

ACID BURN написа:Сайта им ми харесва много!Както и всеки един техен продукт!Има супер голямо внимание към детайлите!Не само, че техните велосипеди работят добре, но изглеждат невероятно!С удоволствие бих си заработил един АМ 2 и с удоволствие ще им дам парите!Защото самите хора, който правят колелата са страхотни!Един въпрос-На това ендуро защо няма снимки като на всички останали велосипеди?Също така един технически въпрос- РС Арио 2.1 има ли заключване?Ще има ли проблем ако обърна шока нагоре с настройките към мен?Естествено ще си прочета всичкко написано за шокове и всекви други неща, защото аз карам твърдак и от есента на тая година мисля да взема АМ 2.Между другото седалките с колчето изглеждат супер зле!Не знам дали действат и дали са ефективни, но са супер грозни поне за мен.

Ай бълиив итс бекоуз байка още не е официално пуснат на пазара.Аз писах мейл на рам относно този байк,обаче още нямам отговор.Дано да излезне скоро с цена и стъф,че изглежда мн привлекателно ;Р
Learn as if you will live forever,Live as if you will die tommorow.
Аватар
Neth

Рейтинг: 1440

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 12:17 pm

ACID BURN написа:Сайта им ми харесва много!Както и всеки един техен продукт!Има супер голямо внимание към детайлите!Не само, че техните велосипеди работят добре, но изглеждат невероятно!С удоволствие бих си заработил един АМ 2 и с удоволствие ще им дам парите!Защото самите хора, който правят колелата са страхотни!Един въпрос-На това ендуро защо няма снимки като на всички останали велосипеди?Също така един технически въпрос- РС Арио 2.1 има ли заключване?Ще има ли проблем ако обърна шока нагоре с настройките към мен?Естествено ще си прочета всичкко написано за шокове и всекви други неща, защото аз карам твърдак и от есента на тая година мисля да взема АМ 2.Между другото седалките с колчето изглеждат супер зле!Не знам дали действат и дали са ефективни, но са супер грозни поне за мен.

За Ендурото сигурно няма снимки защото е още нов модел и дори незнам дали са го пуснали на пазара .
За Арио 2.1 той няма заключване ,но Арио 2.2 има
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот MIRO A » Чет Май 01, 2008 12:31 pm

Ендуро се предлага вече, но АМ си остава по-добър велосипед (рамка). Иначе ако ги беха направили по-големи буквите нямаше да е лошо, вчера с лупа четох информацията в сайта.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Neth » Чет Май 01, 2008 12:33 pm

MIRO A написа:Ендуро се предлага вече, но АМ си остава по-добър велосипед (рамка). Иначе ако ги беха направили по-големи буквите нямаше да е лошо, вчера с лупа четох информацията в сайта.

Би ли ми казъл откъде мога да го купя и каква е цената му в такъв случай? ;р
Аватар
Neth

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 12:39 pm

Neth написа:
MIRO A написа:Ендуро се предлага вече, но АМ си остава по-добър велосипед (рамка). Иначе ако ги беха направили по-големи буквите нямаше да е лошо, вчера с лупа четох информацията в сайта.

И на мен ми е чудно откъде може да се купо Ендуро ? :confused:
Да не се бъркаш с 4130 ?
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот MIRO A » Чет Май 01, 2008 12:54 pm

BulgariaNadVsi4ko! написа:
Neth написа:

Да не се бъркаш с 4130 ?

Не се бъркам. Има един пич в Mладост 2 държи малко магазинче близо до Mакдоналдс там (в темата за адреси и телефони последния ми пост). Познат е на майка ми и ми показа ценоразписа и като го питах за Ендуро ми каза, че мога и него да си го поръчам и че го пройзвеждали. Върти ми се около 2300лв. като цена в главата за най-евтиния билдкит. Би трябвало и БАС да го предлагат, но не знам. Иначе не пречи да се пита в РАМ Байкс как седят нещата.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот VALKS » Чет Май 01, 2008 1:44 pm

Не става и след като инсталлнах Adobe Flash Player 9.0.124.0 :dunno:
Аватар
VALKS

Рейтинг: 1191

Мнениеот Neth » Чет Май 01, 2008 2:01 pm

Ако си със мозила файъфокс и имаш носкрипт ад-она провери дали не си блокнал сайта.За друго не се сещам ;с
Аватар
Neth

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 2:30 pm

Айде необръщайте темата в офтипици ;)
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот niggadick » Чет Май 01, 2008 2:41 pm

MIRO A написа:
Neth написа:

Да не се бъркаш с 4130 ?

Не се бъркам. Има един пич в Mладост 2 държи малко магазинче близо до Mакдоналдс там (в темата за адреси и телефони последния ми пост). Познат е на майка ми и ми показа ценоразписа и като го питах за Ендуро ми каза, че мога и него да си го поръчам и че го пройзвеждали. Върти ми се около 2300лв. като цена в главата за най-евтиния билдкит. Би трябвало и БАС да го предлагат, но не знам. Иначе не пречи да се пита в РАМ Байкс как седят нещата.
Еййй съсед , пак разбирам колко малък е света , аз живея на 100метра от него - казва се Дженко Тончев много добре работи обаче ако забележи че не отбираш яко те шменти което ме дразни но човека се бори за оцеляване както сички други в БГ.
Аватар
niggadick

Мнениеот BulgariaNadVsi4ko! » Чет Май 01, 2008 2:53 pm

niggadick написа:
MIRO A написа:
Neth написа:

Да не се бъркаш с 4130 ?

Еййй съсед , пак разбирам колко малък е света , аз живея на 100метра от него - казва се Дженко Тончев много добре работи обаче ако забележи че не отбираш яко те шменти което ме дразни но човека се бори за оцеляване както сички други в БГ.

Е ГЛЕДАЙ! АЗ ИМ КАЗВАМ НЕОБРЪЩАЙТЕ ТЕмАТА НА ОФТОПИЦИ ТЕ СЯ ПЪК ПОЧНАХА ПО СЪСЕДСКИ ВРИЗКИ ГОВОРЯТ... :(!: :(!: :(!:
Аватар
BulgariaNadVsi4ko!

Мнениеот Alpina » Чет Май 01, 2008 3:35 pm

:offtopic:

BulgariaNadVsi4ko! написа:Е ГЛЕДАЙ! АЗ ИМ КАЗВАМ НЕОБРЪЩАЙТЕ ТЕмАТА НА ОФТОПИЦИ ТЕ СЯ ПЪК ПОЧНАХА ПО СЪСЕДСКИ ВРИЗКИ ГОВОРЯТ... :(!: :(!: :(!:

:rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот niggadick » Чет Май 01, 2008 4:57 pm

:offtopic:
BulgariaNadVsi4ko! написа:Е ГЛЕДАЙ! АЗ ИМ КАЗВАМ НЕОБРЪЩАЙТЕ ТЕмАТА НА ОФТОПИЦИ ТЕ СЯ ПЪК ПОЧНАХА ПО СЪСЕДСКИ ВРИЗКИ ГОВОРЯТ... :(!: :(!: :(!:

Не се нерви бре , не става само сериозно трябва и :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Аватар
niggadick

Мнениеот kamikadze » Чет Май 01, 2008 6:18 pm

BulgariaNadVsi4ko! написа:@ХЕК мисля ,че е излишно да трупаш офтопици това можеше да му го кажеш и в ЛС ... ;)

а ти сешш ли се че може след малко и някой друг карък да напише същото .. той кво ... да пише на сички ли .. я се осъзнай къде се намираш а
при тва на тебе ти чета "компетентните" и "смислени" мнения през мнение ..
мисля че само трупаш мнения :asshole:

и по темата ... сайта е направен страхотно :bowdown: .. направо е невероятно карасив тка
всеки може с full suspension bike истината е във hardtail-a Изображение
Аватар
kamikadze

Рейтинг: 1185

Следваща

Назад към Общ форум