Първо... не виждам как би могъл да си продадеш скота за 950лв. при положение, че толкова е нов в България.
Второ... лично аз бих направил друго. По-скоро бих ъпгрейдвал тази твърда рамка (рамка доказала се от гледна точка на здравина и с приличен челен ъгъл за по-малките размери) и бих карал Hardtail DH, докато не събера пари истинско DH колело. Всъщност точно това и правя с една малка особеност- още не мога да преценя какъв стил точно искам да карам и затова докато не събера пари и не съм наясно със себе си, ще си карам твърдака.
Трето...бих могъл да изброя още няколко причини в полза на твърдака в този случай... някои по-опитни от мен хора твърдят, че на твърда рамка се учиш по-добре да караш- да избираш линия, да следваш релефа и т.н., а не просто да газиш без да знаеш какво става. Също така не съм сигурен какво точно разбираш под DH. За мен това е спускане на ВИСОКА скорост по пресечен терен. И тук сам се досещаш, че висока скорост е нещо доста относително... за едни може да е 40км/ч, за други 80км/ч. Не съм сигурен, че бехемота отговаря на този критерий за високата скорост. От друга страна, ако възнамеряваш да го даваш по-леко и повече го удряш на возене, а не на аграрщина, бехемота може и да ти е приятен.
В крайна сметка не мисля, че можеш да вземеш толкова пари на скота си, т.е. ще трябва да додаваш пари за бехемот, което за мен е ЪПСУРТно. На всичкото отгоре твоят скот би трябвало да е с хидравлични спирачки (Hayes so1e) за разлика от бехемота, другата част от окомплектовката май е еднаква.
Най-важно май е да си наясно със себе си и с това какво те влече, а не да следваш модните тенденции.

и успех при избора.
Jules, if you give that fuckin' nimrod fifteen hundred dollars, I'm gonna shoot him on general principles.