Харесвам си рамката обаче

Понеже; като истински мъж пред дилема м/у две колелета си взех и двете вместо да се чудя

Demo 9 написа:не харесвам тоя топуз (Sram 5.0) дето го имам отзад вместо обтегач... една Х9-ка би ми дошла добре амаа..
Demo 9 написа:не харесвам тоя топуз (Sram 5.0) дето го имам отзад вместо обтегач... една Х9-ка би ми дошла добре амаа..
HepBeH_XaMcTep написа:Винаги има(и ще има) нещо което няма да ми харесва по колелата ми.....
Въпроса е до каква степен това нехаресване ми бърка в здравето.
В момента съм доволен и от 2-те машини.... има дреболии за доизпипване.....
за момента смятам да сменям само нещо.... когато се счупи... или е пред счупване
Editor написа:Demo 9 написа:не харесвам тоя топуз (Sram 5.0) дето го имам отзад вместо обтегач... една Х9-ка би ми дошла добре амаа..
Що,к'во му е?
Demo 9 написа:Editor написа:Demo 9 написа:не харесвам тоя топуз (Sram 5.0) дето го имам отзад вместо обтегач... една Х9-ка би ми дошла добре амаа..
Що,к'во му е?
ми освен че е Огромен и пружината му замина за няколко месеца нищо му няма
Crimson написа:Не харесвам, че са ми наопаки чашките !!! Виновниците на сапун![]()
![]()
ШшшшшшшшшшшшшшEditor написа:Crimson написа:Не харесвам, че са ми наопаки чашките !!! Виновниците на сапун![]()
![]()
Явно те мързи да си ги обърнеш...![]()
Crimson написа:Не харесвам, че са ми наопаки чашките !!! Виновниците на сапун![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта