Какви наколенки да си зема?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какви наколенки да си зема?

Мнениеот xan_krum88 » Сря Авг 06, 2008 1:20 pm

Polisport (http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 108&lang=2 ) ли са по-хубави или драгомир (http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 108&lang=2) ? Решил съм да си зема едни от двете обаче не мога да реша кои. :dunno: Ако някой кара или е карал с такива да каже удобни ли са ,свличат ли се, търпят ли яко блъскане?
xan_krum88

Рейтинг: 1178

Мнениеот stem » Сря Авг 06, 2008 1:56 pm

Който и от двата вида да вземеш няма да сбъркаш и двата са добри!
Аз лично бих взел Драгомира,но ти си решаваш,еднакво удобни са!
Аватар
stem

Рейтинг: 1153

Мнениеот sdfghjkl » Сря Авг 06, 2008 3:37 pm

При първото и полследно сериозно падане на драгомирките ми,същите се сдобиха с дупка(направо кратер), съответно и аз бях награден с дупка в крака ми... :(!: Сега доста дълго време ще си гледам крака и ще си спомням защо никога повече няма да си купя екипировка на тази фирма!! Моя съвет е да не си купуваш такива, а вече ти си знаеш как ще процедираш, все пак колената са си твои. ;)

За Polisport-a нищо не мога да ти кажа...

Edit: нямаше да е лошо да си пуснеш темата в правилния раздел, че да знаем за кво аджеба ще ги ползваш тия наколенки :confused:
Последна промяна sdfghjkl на Сря Авг 06, 2008 3:40 pm, променена общо 1 път
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Рейтинг: 1412

Мнениеот ivailo91 » Сря Авг 06, 2008 3:38 pm

Вземи си хокейни наколенки Bauer от магазина на Славия. Струват от порядъка на 100лв и са много по-здрави и пазещи от тези за колело. Аз карам с такива и съм много доволен...
ivailo91

Рейтинг: 1085

Мнениеот FhG » Сря Авг 06, 2008 3:41 pm

Според мене по добрият вариянт би бил Polisport-а(ако не се лъжа това са Exustar),защото обхващат по голяма част от пищяла.
А колкото до Драгомирските след време ластиците се отпускат(незнам дали и при Exustar се отпускат така),но аз бих заложил на Exustara.
;)
Аватар
FhG

Рейтинг: 1619

Мнениеот Yeti » Сря Авг 06, 2008 4:53 pm

Измежду посочените от теб бих избрал Полиспорта, тъй като както каза FhG Драгомирките са много късички.
Ако додадеш още малко повече обаче можеш да вземеш това. Доста съм гледал, но за мен този модел е може би най-доброто съчетание цена/качество. Мерил съм такива, единствената ми забележка е, че са малко твърди на свивката и затова ни си ги купих. Предполагам обаче, че с ползването ще улегнат. Друга алтернатива на Racelite е ето това, но въпреки, че е доста намалено надвишава бюджета ти повече от два пъти.
Аватар
Yeti

Рейтинг: 1397

Мнениеот xan_krum88 » Сря Авг 06, 2008 8:50 pm

Мерси на всички , които споделиха мнение.Не си пуснах темата в ПРОДУКТ-КОНСУЛТ защото ми се стори заключено там.За тези които се чудят, карам малко несериозно dirt и вчера паднах и се ожулих мн гадно по дланите, десния лакът и коляното и сега не мога да си хвана кормилото кат хората щот ма боли :bawling: :D И така както чета какво сте написали май ще си зема polisporta или exustara както там се казват (бтв и аз мислех че са Exustar ама в сайта пишеше друго :dunno: ) предложенията на ivailo91 i Yeti малко няма да ме устроят понеже мисля да побера каска (Giro Flack) наколенки (Exustar ve4e :) ) и ръкавици (661 comp) в рамките на 150ина лв. И така пак благодаря за коментарите :bowdown: :) пък като си ги зема може и да черпя :beer:
xan_krum88

Рейтинг: 1178

Назад към Общ форум