Не си прав.
Дори за каране из града, без да се слиза от каквито и да е бордюри, пак си трябва колело, а не някакво Full Suspension с абсурден...
виж сам за какво става въпрос
За какво си мислиш ще го използва?
По-добре да го комплексираме и да си вземе Драг Хакер, или някой хубав твърдак на Спринт, или ако толкова държи на мекото - един читав Аполон и толкова, вместо да го залъгваме, че тоя Трипер ще издържи и на спокойно градско каране повече от 3000км
Колело, Full Suspension, с вдукоронна вилка за 500лв?
Съгласи се че е боклук, не е въпрос на това кой какво колело има и т.н.
Аз преди 3 години хвалех и Драг Вирус за леко и абсолютно ненатоварващо връткане из града ("газех всичко" с Бомбата тогава) , но се оказа, че не е баш така, след като опитах твърдак.
Лично аз повече няма да препоръчам или погледна което и да е FS колело, за каквито и да е цели, дори само разходка до работата във вид на 7км асвалт, ако е под определена цена, и то не защото видиш ли карам твърдак за 1400, ами защото просто вече съм на ясно кое колко струва. До сега който ми е казал:
- колело FS със дискова и т.н. за около 300лв? Му казвам - Драг Хакер за толкова с твърда вилка в v-brake.
- колело FS със дискова и т.н. за около 600лв? Му казвам HT1 с v-brake
И изобщо да си избият от главата мека задница за под определена сума.
Това е истината, тъжна или не - тези хора няма какво да ги лъжеме, казваме им как стоят нещата и толкова. Ако послушат - живи и здрави, ако не, то ще пишат по други форуми "аа нищо му няма, за 1500км смесних само 3 пъти педали, 2 обтегача и т.н. ама е като ново... ония са луди с техните цени"