did написа:Карбоновите влакна не са материал, от който НЯКОГА ще се правят рамки за спускане, освен ако нямате сериозен спонсор.
никой не е казал, че е не е по-здрав ! по-чуплив е . не може да се огъва . при удар с камък метала може да се огъне а карбона е се напука и ще се счупиpyle написа:сори заама карбона е 3 пъти по здрав от стоманата справка Discovery
освен,че е по лек
абе ти за кокпит чувал ли си или само говориш някакви безмисленици /виж при катастрофа колата на какво става/sherpite написа:Вие май верно объркахте GT с Cross. То ако карбона беше толкова крехак, при удар, до сега повечето пилоти от F1 да не бяха сред живите.
O.K написа:абе ти за кокпит чувал ли си или само говориш някакви безмисленици /виж при катастрофа колата на какво става/sherpite написа:Вие май верно объркахте GT с Cross. То ако карбона беше толкова крехак, при удар, до сега повечето пилоти от F1 да не бяха сред живите.![]()
dimochito написа:никой не е казал, че е не е по-здрав ! по-чуплив е . не може да се огъва .
bobiracing059 написа: С 250 + в бетонната стена и кокпита не помага![]()
Поддържам си думите от по горе и за да ме разбереш по добре повтарям цитата на did: ...освен ако нямате сериозен спонсор!!! Никога не съм си помислял ,че GT прави компромис с качеството и не съм споменавал нещо подобно. Просто се поогледай дали има някой "аграр" който би дал 4000 или 6000 "зелени гущерчета" и ще си вземе лъскавото GT и ще се качи на който е да е лифт и да се пусне с бясна скорост надоле по камънаците и коренищата. Дори и да има такива хора те ще се изброяват най много на пръстите на едната ти ръка. За това казвам ,чеPtD написа:Май обърка GT с Cross. Напиши си домашното и ела пак
Има хора които точно заради това го биха купили и използвали.Това е колелце с което да се пуснеш по чаршията на града в който живееш и всички да ахкат като те гледат какъв красив и лъскав трактор караш.
всички да ахкат като те гледат какъв красив и лъскав трактор караш
HepBeH_XaMcTep написа:dimochito написа:никой не е казал, че е не е по-здрав ! по-чуплив е . не може да се огъва .
Тз! тук вече ен си прав!
понеже са огромни фирми, според мен могат да си позволят да рискуват с байк направен от карбон ... риск->печели, риск->губи...admin написа:...че производители като GT, Cannondale и др. ще пуснат на пазара велосипеди, които да принуждават потребителите им да си търсят спонсори.
dimochito написа:... катсе има на предвид, че ...
Holz написа:Никога не бих си взел карбонова рамка,независимо от цената. Интересно при падане и удар в някой камък какво би последвало..А като се пукне какво правим ? Ще я зашия ли ?Зле работа според мен
Потребители, разглеждащи този форум: Alexi и 342 госта