hardstyle_rider написа:Добре, все по-често започвам да си задавам въпроса дали РАМ имат наистина техни рамки.Говоря за рамките за по-аграрни стилове.Видях рамката dhx с друго има и друга марка, същата работа и с dh-а, да не говорим за всичките fr модели до сега.Не ме радва това, че те може би наистина нямат хубава рамка с която да се гордеят.
Magicman написа:Сходните геометрии
Generally speaking, low to mid level bikes are made in China and mid to high level bikes are made in Taiwan. The exception is carbon; many manufacturers use Chinese manufacturers to make their carbon frames – even their high-end racing frames.
sherpite написа:Абе Български са бе, нещо не сте разбрали. За това са кат фафли
sherpite написа:Абе Български са бе, нещо не сте разбрали. За това са кат фафли
добре, че си ти да видим нещо тъпоsherpite написа:Добре че е НДК да видите нещо истинско, умааахахахаама нещо никой не мога да видя там хем всеки ден съм там ...
![]()
пен ис и там караме
Кои рамки са проектирани от РАМ и са си изцяло техни продукти.
hardstyle_rider написа:Защото искам да си карам колелото и да не ме изяжда това, че карам някаква рамка на друг производител, но с логото на РАМ.
Admin написа:...
Е ако такива неща те изяждат отвътре, най-сигурното решение е да събереш няколко хиледарки и да си купиш велосипед, за който си сигурен, че е проектиран, че даже и произведен от производителя, чиято марка стои на тръбите. Има такива велосипеди и на нашия пазар, можеш да си купиш и нещо от чужбина. А готов ли си да похарчиш толкова пари за целта, или сумата ще ти изяде спестяванията за две години напред?
hardstyle_rider написа:да си карам колелото и да не ме изяжда това, че карам някаква рамка на друг производител, но с логото на РАМ.
sherpite написа:Добре че е НДК да видите нещо истинско, умааахахахаама нещо никой не мога да видя там хем всеки ден съм там ...
![]()
пен ис и там караме
Admin написа:... рамката ... проектирана в България... Drag/Dragomir са мислени тук ....
GECKO написа:Понеже съм в настроение да поспоря малко ще те посъветвам, за да си максимално точен да не използваш думата "проектирана" ами да формулираш нещата по-скоро като "Рамки с Български дизайн", защото има разлика между работата на инжинер/проектант и дизайнер
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 355 госта