kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
bobiracing059 написа:...За Рам Ендуро 4х...
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:bobiracing059 написа:...За Рам Ендуро 4х...
Последно, Рам Ендуро или Рам 4х че нещо се обърках
Pho3nix написа:bobiracing059 написа:...За Рам Ендуро 4х...
Последно, Рам Ендуро или Рам 4х че нещо се обърках
did написа:А как се нарича стилът, който е между Ендуро и АМ?![]()
Pho3nix написа:did написа:А как се нарича стилът, който е между Ендуро и АМ?![]()
Да виждам че голямо мазало стана, моля някой компетентен да се изкаже с възможно най-малко сарказъм и да прикючим темата
did написа:А как се нарича стилът, който е между Ендуро и АМ?![]()
M'durodid написа:А как се нарича стилът, който е между Ендуро и АМ?![]()
kotka12 написа:ХС...АМ...ФР...АМ...ДХ...
20 мм ос,,,15 мм ос...8 мм ос...
маркетингът е голема работа
kotka12 написа:ХС...АМ...ФР...АМ...ДХ...
20 мм ос,,,15 мм ос...8 мм ос...
маркетингът е голема работа
did написа:Stancho написа:агресивно ХС
не бе, тва е спокоен DH.
SlopeStyle по скоро е свързан между DJ и FR просто се използват ФР окачване (за по леките терени DJ твърдаци) с ход до 160мм или малко повече по предвидени за доста блъскане в стил DJ но в дължина и големина на скоковете понякога надминаващи 10 метра, при което може да се изпълняват и различни трикове за което общото тегло на велосипеда трябва да не е много голяма а и височината на рамките и въобще габаритите на колелото са доста смалениStancho написа:Посетителите на PinkBike не може да са пропуснали, че там често срещан стил е SlopeStyle, което (според мен) се вмества между АМ и ФР, защото ми прилича на ДХ, но с ниска скорост и по - късоходов велосипед от ДХ тракторите. А за Ендуро-то - мисля, че мястото му е между ХС и АМ. Поне аз си го представям като агресивно ХС.
bluskanie написа:Извън майтапите аз мисля, че реално могат да се определят само стиловете, за които се организират състезания. Имам предвид значимите състезания.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 241 госта