Инцидент с велосипед

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Инцидент с велосипед

Мнениеот van4o » Пет Апр 24, 2009 9:41 pm

http://kaknese.blogspot.com/2009/04/blog-post_24.html Някой знае ли как е момчето ? Пазете се !
Аватар
van4o

Рейтинг: 1955

Re: Инцидент с велосипед

Мнениеот Айката » Пет Апр 24, 2009 9:44 pm

:bigeyes: Дано да е ок,изглежда доста зле.
Аватар
Айката

Рейтинг: 1198

Мнениеот kikon » Пет Апр 24, 2009 9:57 pm

Oh my god...
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Рейтинг: 2000

Мнениеот marsa » Пет Апр 24, 2009 10:20 pm

От главата винаги тече много кръв, а и тоя е бил на градус, ама стабилно, т.е. с още по- високо кръвно. Добре че е жив, та да може да повтаря "не правете като мен".
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот hitar_potter » Съб Апр 25, 2009 12:30 am

Мда.. Това е от хората, които смятат каската за излишно нещо..
Жалко, че се е убедил по такъв начин, че му е нужна..

Тук е мястото да кажа следната форумна мъдрост, авторът на която, за жалост, забравих...
„Наличието на мозък не компенсира липсата на каска. Наличието на каска не компенсира липсата на мозък“
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот pe60t0 » Съб Апр 25, 2009 12:33 am

Ужас...желая му скорошно оздравяване, и дано няма тежки последствия.

За човека ако прочете и всички останали: Карайте с каска, тя не е там за гъзария, нито пречи на карането, ами за да ви предпази от подобни инциденти!
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот jd » Съб Апр 25, 2009 5:56 am

Пишлимарска история в стил "Сега ще пийнем и после ще се правя на пич".
Дано поне това го научи, че каските не са само за красота. И да се опрсвя по-скоро де ;)
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот Asen6o » Съб Апр 25, 2009 8:06 am

:bigeyes:
Пие литър вино и кара?! Без спирачки??? Без каска?!!?
Нямам какво повече да добавя...
Аватар
Asen6o

Рейтинг: 1407

Мнениеот assgiver » Съб Апр 25, 2009 12:22 pm

Мисля че няма избощо никакъв смисъл да пиша в тази тема, но се чувствам задължен. Каска няма изобщо да я кометирам, защото полувината от тия дто говорят за каска, го говорят само заради факта, че е модерно да се говори за "каски", а пък другата половина не носят. Както и да е! Следващия момент е алкохола. Бас! ловя, че почти няма човек, който кара, (освен ако по принцип не пие) и не се е напивал някъде в парка с колелото. Или пък най малкия пример - като си с колелото няма как да не изпиеш 1-2-3-4-5 бири. Така че и коментара " Литър вино и кара? " ми се струва албсолютно жалък. Да не говорим за "без спирачки", щото пък аз презспокойно мога да кажа за вашите тромави и тежки колела " С оптегач ?!?!" Не мисля, че трябва да обяснявам защо, аджеба е без спирачки и "как се спира тогава ?!" Та този коментар е по-смешен и от предишния. Ако искате плювайте го, хрането го колкото пожелаете, на мен няма да ми е проблем да ви отговарям с същото :agree:
Последна промяна assgiver на Съб Апр 25, 2009 12:28 pm, променена общо 1 път
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот assgiver » Съб Апр 25, 2009 12:25 pm

Иначе момчето в момента е настанен в ИСУЛ. Добре е възтановява се. Счупен нос, зъби и охлузни рани, нищо фаталано. Ще му мине.
Аватар
assgiver

Мнениеот CrateEngine » Съб Апр 25, 2009 12:43 pm

Доста сте прости всичките вместо да се поинтересувате как е момчето давате акъл за каски и тем подобни глупости.Следващия път като някой от вас си причини нещо подобно ще му подаря каска и конско за да се чувства по-добре.Сигурно си мислите ,че с челадинка нямаше да е същото ли....просто бъдете малко по-солидарни а не някакви дървени философи
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Мнениеот jd » Съб Апр 25, 2009 12:59 pm

Може би има защо да даваме акъл за каски, за да няма следващ такъв храбрец, които да се озове в болница. Каската НЕ Е защото е модно и готино, а за да ви пази главите!
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот Asen6o » Съб Апр 25, 2009 1:01 pm

@ assgiver
Първо - Каска нося за защита. Не ме интерсува модерно ли е или не.
Второ - Не пия, когато съм с колелото. Ти си жалкия, защото съдейки по коментара ти, явно го правиш и го насърчаваш.
Трето - Виждам как се спира без спирачки - В болницата! Не са измислени, за да ти е тежко и т.н. а за да се спира, когато трябва.
@ CrateEngine
Научи ме как да съм солидарен към човек (самоубиец) без мозък, моля те.
Последна промяна Asen6o на Съб Апр 25, 2009 1:04 pm, променена общо 1 път
Аватар
Asen6o

Мнениеот assgiver » Съб Апр 25, 2009 1:02 pm

@jd Значи нямам идея какво караш, на колко години си и тн. Но акъла си го запази за себе си, може и да ти тррябва. Момчето е на 20 години и кара повече от 6, предполагам се досещаш че тфоя акъл няма място при него, щото може да се окаже, че той има повече от теб. Да не говорим за карането му. Така че не се обаждай по-добре да не се излагаш :agree:

@Asen6o Незнам и ти от кога караш и какво караш. Нито знаеш ние какво и от кога караме. Не мисля, че и ти си този човек, който да ми/ни дава акъл.
Носи си каската - жив и здрав да си.
Пии когато си пожелаеш. Каза само "когато съм с колелото" значи може дори и да нямаш години за книжка. Както и да е..
Аз може и да съм жалък, може и да не съм. Но аз мога да си правя преценка кога какво и къде да пия. Не насърчавам абсолютно никой. Там е разликата между мен и теб. Аз моя акъл (ти няма как да разбереш колко е) си го пазя само за мен, а ти твоя си го раздаваш наляво и надясно и скоро време от това раздаване може и да не ти остане.
Последна промяна assgiver на Съб Апр 25, 2009 1:11 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
assgiver

Мнениеот CrateEngine » Съб Апр 25, 2009 1:07 pm

Всъшност наистина не знаете пострадалото момче кой е как кара и колко е карал...Наистина ставате смешни с тези изказвания.Насърчавайте новодошлите самоубийци да карат с каска а не един от първите и най-добри стрийт карачи в бг.И пак като погледнете снимките чладинката как би му помогнала...или трябва да прокараме стрийт с фулфейс
Аватар
CrateEngine

Мнениеот Rancid » Съб Апр 25, 2009 1:12 pm

Asen6o написа::bigeyes:
Пие литър вино и кара?! Без спирачки??? Без каска?!!?
Нямам какво повече да добавя...

Все едно слушам истеричните крясъци на някоя лелка...Не ми се мисли като станете на по 40 години...Уроди!
Последна промяна Rancid на Съб Апр 25, 2009 1:15 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот sherpite » Съб Апр 25, 2009 1:15 pm

CrateEngine написа:...Сигурно си мислите ,че с челадинка нямаше да е същото ли....

Съгласен, в тази ситуация само fullface би го спасил!
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот Asen6o » Съб Апр 25, 2009 1:16 pm

Не ме интересува дали карате стрийт (или там каквото е), от колко време го правите и т.н.
Акъл не ти давам бре човече. Възмущавам се, че не се пазите да го еВа.
Колкото повече опит имате, толкова по-лошо говори за вас, защото се е стигнало до такъв инцидент, който не е малък.
А за книжката ми не се притеснявай.
@ Rancid
Абе хора вие за безсмъртни ли се имате?
Последна промяна Asen6o на Съб Апр 25, 2009 1:20 pm, променена общо 1 път
Аватар
Asen6o

Мнениеот madsnake » Съб Апр 25, 2009 1:19 pm

Да се оправя бързо момчето, а дали ще кара с каска си е лично негова работа. Аз лично карам с каска, ако ме питат "да си купя ли каска?" ще отговоря положително, но всичко това е базирано на личен опит. Всеки носи глава на раменете си точно поради тази причина - да мисли ;) Бързо оздравяване пак.
Аватар
madsnake

Мнениеот assgiver » Съб Апр 25, 2009 1:21 pm

Значи и мен изобщо, ама изобщо не ме интересува кво караш, кой си що си и тн. "Възмущавам се" че си пъхаш носа където не ти е работата. Ако искаш да си форумна звезда, извинявай. Относно опита изобщо не говори зле за нас. Такива неща могат да се случат на абсолютно всеки, независимо начинаещ, добър или вече остаряващ. А книжката или ще си я изкараш след 2 години като станеш на 18 или са ти я зели щото пръщиш от акъл. (нищо лично)
Аватар
assgiver

Мнениеот Asen6o » Съб Апр 25, 2009 1:25 pm

Тук си прав.
Не ми е работа, защото главите са си ваши.
Трошете ги на воля.
Успех!
Едит: Не разбирам защо продължаваш да ме нападаш при положение, че ме е грижа за вас по някакъв начин, но наистина вие отговаряте за себе си и не трябваше въобще да пиша тук или не по този начин, защото явно се обиждате, че някой иска да не влизате в болница.
Мир.
Едит: Е, значи и аз да не ти казвам тоя рейниг какво да го правиш..
Едит2: Точно заради тези случайности се взимат мерки и това исках да кажа през цялото време.
Не искам да изтъкна, че сте новаци и не знаете как да се грижите за себе си!
Последна промяна Asen6o на Съб Апр 25, 2009 1:43 pm, променена общо 4 пъти
Аватар
Asen6o

Мнениеот assgiver » Съб Апр 25, 2009 1:35 pm

Тая грижа да не ти казвам какво да я правиш, щото мн добре знам как в i-net пространството сме най-праведните, най-добрите и винаги за пример. Ама извън красивата и богуудобна гледка от монитора всеки е точно обратното което се говори тук или другаде. Ние и сами можем да си се грижим за нас (стигнало се е до инцидента по случайност, а не че неможем да се грижим за себе си (щото знам че така ще се отговори на това)). И друг път помисли къде да си качваш рейтинга с бабешки клишета, и на чий гръб ще е това ;)
Аватар
assgiver

Мнениеот CrateEngine » Съб Апр 25, 2009 2:00 pm

http://vimeo.com/4140266?pg=embed&sec=
Относно алкохола - и по света има хора, които имат голям опит и карат пили и поемат този риск. Всеки прави сам своя избор с оглед възможностите си.
Аватар
CrateEngine

Мнениеот Asen6o » Съб Апр 25, 2009 2:10 pm

На всеки се случва. Това е ясно.
Но защо се поема този риск, когато може да се стигне и до най-лошото? (Не говоря специално за това видео.)
Слава Богу, този път не е така.
Аватар
Asen6o

Мнениеот hitar_potter » Съб Апр 25, 2009 6:08 pm

Ама траиъл-аджиите се взимате нещо много насериозно, честно ви казвам.. Явно каската няма общо с размъкнатите дрехи и стайлинга ви. Ваша си работа... Винаги ще има такива, които „са карали 6 години“ и се имат за големи про-та. Но в крайна сметка, в някакъв момент се пречукват... Дали щото са изпили литър вино, дали щото нещо са сбъркали с трика, дали защото ги е блъснала кола, или просто се е получила квантова флуктация... Шанса винаги го има. За това и аз нося каска. Не карам триал. Карам си обикновено XC и ходя до даскало с колелото... Както и да е

Иначе, да, прави сте, че по-скоро челадинката не би помогнала в случая. Въпреки, че ХС челадинките „стърчат“ малко напред и предпазват някак..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот jd » Съб Апр 25, 2009 6:15 pm

assgiver написа:@jd Значи нямам идея какво караш, на колко години си и тн. Но акъла си го запази за себе си, може и да ти тррябва. Момчето е на 20 години и кара повече от 6, предполагам се досещаш че тфоя акъл няма място при него, щото може да се окаже, че той има повече от теб. Да не говорим за карането му. Така че не се обаждай по-добре да не се излагаш :agree:

Само ще кажа още едно нещо и преставам по тази тема - акъл аз си имам и си го пазя (с каска при това). Не го раздавам определено! А за излагането - смятам, че съм малко повечко години, както и че от личен опит много мога да говоря (и то в детайли) за травми, свързани с МТБ през всичките тези години (карам мтб от 1999), така че имам каква да кажа в тая насока.

Айде дерзайте и както каза Asen6o - трошете си главите на воля. Само една молба - не занимавайте форума с вашите личности в такъв случай.
:beer:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот O.K » Съб Апр 25, 2009 6:52 pm

Стига караници !!! Темата няма смисъл да става чат пълен с обиди и глупости. Всеки сам решава къде ще кара, как ще кара, ще носи или не каска ,това е личен избор на всеки човек и никой освен той самия не може да го промени. Колкото и протектори да сте наслагали те не могат да ви опазят ако сами не се пазите, това е моето мнение по този въпрос, бързо оздрававане на момчето и не спорете за глупости :peace: :agree: :) ;)
Правилник на потребителите на форума:
т. 1 Администраторът и модераторът никога нямат право!
т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са прави, виж точка 1!
Аватар
O.K

Рейтинг: 1067

Мнениеот Ozzie » Съб Апр 25, 2009 8:47 pm

Ауууу...
Ще се въздържа от коментари.
То каквото имаше да си го казвате, казахте си го.
Всъщност Х-ърите що не си пишете в сайклофренията?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Общ форум