Бойчки за каски и рамки :)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Бойчки за каски и рамки :)

Мнениеот EccentricMOTION » Нед Юни 07, 2009 6:04 pm

На какво попаднах - страхотен вариант за цапане по рамката, каската, ДРЕХИТЕ. Случайно гледах една реклама на някакви бойчки по ТВто, сториха ми се евтини и звъннах на телефона за поръчка - 'кака' с приятен глас приема поръчката и до ден Спийди ги докараха... Излезна ми около 5лв тубичката. Става да си мажеш по рамката, каската дори с моите момчета си взехме светлоотразителни жилетки и на гърба естествено се драсна и лого на импровизирания НИ 'велоклуб'. Надявам се да съм бил полезен, успех с изкуството :)
Това е телефона за поръчка, цената им е 4.80лв. 02/809 2000

Изображение

Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Re: Бойчки за каски и рамки :)

Мнениеот X_NRG » Нед Юни 07, 2009 6:30 pm

Пусни някакви снимки след като надраскаш нещо, че искам да видя как изглежда. :)
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Re: Бойчки за каски и рамки :)

Мнениеот Лифта » Нед Юни 07, 2009 9:28 pm

Веднъж си надрасках рамката с някакво подобно. Засъхна и хвана добре, но имай предвид, че се лющи много лесно (ако това, което ти си показал и това, което аз ползвах са същите ... но тубичките си приличат много) :beer:
Аватар
Лифта

Рейтинг: 1206

Назад към Общ форум