Вчера бях на работа и идва прекрасния момент в който си толкова изморен,че единственото смислено нещо ,освен да спиш, е да си пуснеш някое филмче да изглеждаш. Влизам в extremebits.org (някой ако иска покана да пише

) избирам категория МТВ и тегля филмчето със най-много сеед-ери. Заглеждам с интерес, допивайки бирата си и в един момент гледам един чоИЕк се спуска към една паничка, грабна я, сложи я между краката, хвана кормилото и съоръжението го понесе нагоре. В този прекрасен момент си зададох въпроса дали няма терен, на който да има влек и да е подходящ като наклон. Единствената що годе сгодна идея до момента, която ми се върти в главата, са Маркуджиците на Боровец. Другия въпрос е дали може да се говори с някой от собствениците някой ден да се съберем десетина човека и да му дадем някаква сума да се пробваме и ако пробите бъдат успешни да се договаряме предварително за дни и цената на която би ни возил цял ден.
Това може доста да разнообрази терeните , на които може да се спуска за хора като мен които ги мързи да бутат.
ПП. Много съм смотан и не мога да направя screenshot на момента от филма. Ако някой иска да ми пише ще му го пратя. Филма се казва Тhe Tipping Point.