Първо искам да се извиня за неправилното място на темата,но да ви кажа честно,двоумих се дали в "бла-бла" или в мероприятия,защото някой може и да го вземе за мероприятие,въпреки че идеята,както вече казах,не беше такава.(егати изречението стана,загубих си мисълта).
Благодарности за изказванията на всички,благодаря на разбралите ме за това,че са ме разбрали.Който иска може да се присъедини-целта е не да изучаваме правилника за движение,а да споделяме,да се учим от грешките си и от грешките на другите,защото ,ако човек не се учи от грешките си,това заприличва на глупост.
Пиша и си губя времето,а не карам,защото съм на кораб в Северно море,тук е сняг до кръста,нямам колело,а и доктора ми забрани 6 месеца да не карам ,защото имам 3 счупени ребра и,ако съм паднел на същата страна,щяло да има проблеми.
Та затова си седя и си пиша,така че,момчета и момичета,не ми обръщайте внимание.
А,доколкото идеята,аз продължавам да смятам,че е хубава-това показва някаква позиция-гражданска,селска или каквато и да е,прави ни съпричастни към това,да бъдем по-добри на шосето и ни обединява,събира-а това не е никак малко.
Завиждам ви,че можете да карате,но другия месец,като се преместим в Копенхаген,ви обещавам,че и аз ще поразтрия педалите(въпреки докторската забрана).
Желая ви сила в краката,мисъл в главата и никакви аварии и падания(поне не тежки)!