мда, при мен случаят е подобен, само дето тва го имам за курсова работа. но се отказах, понеже писането на проект по такава тема е изключително сложна работа - трябва да сметна построяването на трасета, лифтове, евентуални хотелчета и магазинчета, и всичко това - до последната стотинка. и след това за десерт да сметна каква би била възвръщаемостта на цялата тая история. врътката при мен е такава, че трябва така да го напиша, че при одобрение 85% от финансирането за изграждане на всичко това да дойде безвъзмездно от Европейския съюз. за целта се гледат най-различни програми, оси, фондове, нормативни актове, и всякакви други аспекти от Европейското законодателство, за да се види отговаря ли идеята на всички тях. е бях я докарал до зелена светлина най-накрая, ама подробностите около бюджета ме събориха тотално и се отказах. но бъдещите строители на байк-паркове в България да го имат впредвид това, ако не е било използвано за изграждането на парка в Боровец - има начин да създадете байк-парк почти изцяло с пари на ЕС-то, при това почти безвъзмездно.

само трябва някой професионалист да ви напише проекта (на който вие ще платите пак само 15% от комисионната от собствения си джоб).
малко се отплеснах от темата, но сметнах за добре да се изповядам. колкото до позоваването на вече изграден байк парк, уистлър е достатъчен сам по себе си - това е най-големия байк-парк на планетата, намира се в САЩ, ако не ме лъже паметта. смятам, че ще е достатъчно и да напишеш bike parks в гугъл, и ще намериш още някой и друг парк, за който да прочетеш някой и друг ред. като цяло темата е доста интересна, дори и за "не-байкъри". много добре си се насочил към идеята. дано да имаш успех.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.