както и цялата романтика на класическия вид и миризмата на естествена кожа. Иначе - седалките са доста по-тежки като цяло, по-скъпи също.STAFF написа: има-няма 200 години традиция.
STAFF написа:Alpina, изказваш се неподготвен... Седалките Brooks не са за всеки гъз!![]()
STAFF написа:Alpina, изказваш се неподготвен...
...седалки Brooks съм виждал само на картинка, но ми се струва, че...
...ако правилно си спомням преди време сглобяваше шосеен велосипед, тежащ горе-долу колкото двете колела на моят, реши да сложиш 400г седалка?
Alpina написа:Колко неподготвен?
STAFF написа:Alpina написа:Колко неподготвен?
Ми много.
STAFF написа::beer:
STAFF написа:Alpina, изказваш се неподготвен... Седалките Brooks не са за всеки гъз!![]()
@ icebobo Не знам за коя точно разновидност питаш, но B-17 е чудесна универсална седалка с има-няма 200 години традиция. Нямам опит точно с този модел, но вече над две години ползвам със задоволство Team Professional Тi на шосееен велосипед и мога само да препоръчам марката.
Alpina написа:STAFF написа:Alpina, изказваш се неподготвен...
Колко неподготвен?
Че са седалки за XC, FR, 4x, DH...?
STAFF написа:За човек с подобна нагласа седалките Brooks нямат практически предимства.
icebobo написа:Какво имаш под впредвид че:"не са за всеки гъз"?
И препоръчваш точно марката Team Professional ,или цялата гама на B-17 ?
STAFF написа:Седалката е изключително удобна, тъй като конструкцията и използваните материали позволяват напасване на профила по анатомията на собственика след определен период на адаптация. Ухае неповторимо. Изглежда прекрасно. Изисква грижи и лично отношение. Харесвам такива неща. Още въпроси?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта