Преходник за Hayes Stroker Trial IS 160 mm

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Преходник за Hayes Stroker Trial IS 160 mm

Мнениеот zafirovp » Съб Сеп 25, 2010 6:14 pm

Моля ви, кажете къде в София се продават. Все още има шанс да отида на Боровец, ако утре сутринта намеря този преходник. Търсих във всички online магазини и не намерих. Обадих се в Бас, а от там ми казаха, че в Байкцентър може да има, но вече е затворено и не ми вдигат. Моля ви, спешно е.

:bawling:
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Re: Преходник за Hayes Stroker Trial IS 160 mm

Мнениеот zafirovp » Съб Сеп 25, 2010 7:45 pm

Намерих си, въпреки че не е от същата марка. Тъпото е, че пише, че гаранцията ми е невалидна, ако слагам компоненти на други фирми. И все пак на Боровец ще се кара с този, но ако някой знае от къде мога да си взема на Hayes, така че да съм изряден ще му бъда много благодарен.

ПС:Опитах се да си променя миналия пост, но вече беше късно.

:agree:
Аватар
zafirovp

Мнениеот Ozzie » Съб Сеп 25, 2010 7:51 pm

С риск да прозвуча грубо, ама:
1. Сетила се Мара да се побара.
2. Темата беше пусната в неправилен раздел.
3. Можеше да ни улесниш, като кажеш апарата на спирачката с какви уши е - по РМ или по IS? Предполагам РМ, ама кой ги знае какво им е скимнало на инженерите от HAYES.
4. Да не ти пука, че преходника е от друга марка. Те от HAYES май не си слагат щампата върху преходниците които предлагат към спирачките си, така че дишай спокойно.
5. Редактирането на мнение е възможно до един час след пускането, с изключение на подраздел "Пазар".
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот zafirovp » Съб Сеп 25, 2010 8:18 pm

Абсолютно си прав, приемам забележката. Просто се бях панирал, че заради едно парченце метал няма да мога да отида на Боровец.
Аватар
zafirovp

Назад към Общ форум