Ха-ха. Кой човешки организъм?mil4o3 написа:П.п. И да попитам по - старите кучетав този спорт колко спускания и качвания позволява човешкия организъм на Драгалевци ,че да знам колко пари да си нося за лифта
.
Migel написа:15-тина се правят лятото от 9 сутринта.
За зимата, много зависи колко е отъпкано, ако е добре аз съм правил 10-тина без много зор...![]()
Въпреки това, въпроса ти е странен на копеле....![]()
Поздрави,
Тино!
но никъде не го намерих.mil4o3 написа:(Важно за Вас
На 18.12.2010г. лифт "Симеоново - Алеко", лифт "Драгалевци" и лифт "Романски" ще работят от сутринта.)
BurNiNg_IcE написа:...
fenoryl написа:А утре, 19.12 информация дали ще работи?
NWD написа:Да ще работи със сигурност, макар и да е Коледа
screamBoy написа:леко встрани от темата, но не много
пистите са МНОГУ ЗЛЕ !
зелената още я няма, не са я направили някакси
лале е грапав лед поръсен със сняг от машините ... които между другото са ги нацвъкали на 50-60метра точно да направят мъгла и понеже писата все още не е ок (цялата е бабуни в които се обръщаш или лед по който ... та е един ужас ... паднах 5 или 6 пъти днес ... това ми е най-лошото спускане на писта в живота
а под лале ... майкооо ... надолу не е утъпкано и там по равното чак до камъните си бутах като идиот, и от камъните понеже става малко по-наклонено и вече може да се кара, надолу към езерата вече се кара нормално (това пътеката с камъните)
а и между драгалевски и алеко се бута ... представете си колко е зле ... хем оставих тромбите да го утъпкат вчера хем нищо не са направили
ше трябва като първокласници да караме под драгалевския явно
всъщност, предвид че днес лифтаджиите ме гледаха странно сигурно и първокласниците не карат вече, нз
за сметака на това топките в романс още са по 40ст и шосето надолу е отлично, нито локви нито сняг; направо да си купувам шосейка мисля баси
бдв кога са разните ваканции, да знам кога ще работи постоянно лифта ?
и 93 къде върти, върнаха ли го на халдилника ??
NWD написа:Днес по трасето нямаше никакви следи, дори скиорската-до манастира не беше отъпкана, единствената алтернатива беше да се кара по пътеката дето е под скиорската и излиза на дървения.Тя беше най-отъпкана и карането по нея беше най-забавно![]()
HighFlyer331 написа:Да се надяваме,аз съм там при всички случаи!![]()
Ти кво караш,тъйкато ще съм сам поне да се возя с някой на лифта
HighFlyer331 написа:Всеизвестно е,че съм тъп!
mil4o3 написа:HighFlyer331 написа:Да се надяваме,аз съм там при всички случаи!![]()
Ти кво караш,тъйкато ще съм сам поне да се возя с някой на лифта
Колегата dEcLiNe е с червения Intense и сивия тотем ,бе Гого
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта