valentin.georgiev написа:Предизвикателство: http://www.youtube.com/watch?v=6h0HE3Xjv_E
Райко, Дизела иска да ти вземе рекорда.
valentin.georgiev написа:т.1 - Щъкат ми и на мен едни мисля за по- бързо преминаване, но не смея да се изсилвам тука с думи, че има много променливи, които могат да повлияят.
т.2 - по план това трябва да ми е един етап (трети), а мисля че не е много кратък и лесен.
т.3 - Ако нещо се осере, ще се слиза от билото там преди Планински извори от север е Момина поляна (около 1 час катерене от нея обратно на билото)
ckaiyokar написа:насочвам се към CONTINENTAL TRAIL KING 26 x 2.2" или SCHWALBE RAPID ROB KEVLAR GUARD 26X2.25", изглеждат ми доста подобни като шарка и характеристики, попадат в ценовия диапазон, който търся - около 30лв максимум 40 на гума, какво ще кажете стават ли тези?
ckaiyokar написа:...
Имам предложение и към модераторите- отворете тема "ПРОДУКТИ ЗА КОМ-ЕМИНЕ"
hrissim написа:ckaiyokar написа:...
Имам предложение и към модераторите- отворете тема "ПРОДУКТИ ЗА КОМ-ЕМИНЕ"
Ти да не си пупав?
sailman написа:И какво точно в преминаването по билото на Стара планина изисква чак толкоз специално отношение към материалната част, че да става обект на обсъждане в отделна (за "МИТИЧНИЯ") маршрут тема?
Еле пък, като иде реч за самият велосипед. Да рече човек, че за да се мине по некакви била и уврви, трябва да се съсредоточи конструкторската мисъл на два-три континента...
Я се земете у ръце и си карайте велосипедите с повечко мерак и по-малко излишно продуктово маструбиране.
Нека да обсъждаме тук (в темата) лични впечатления, информация от "първа ръка" за терена, пътеките, пътищата... Усети човешки и прочее нещица, характерни само и единствено за въпросното каране. Ама не вкарвайте идеята, че требва нек`ъф ненормално уникален велосипед, със специално конструирани гуми и движение, че да може да преодолее съпротивлението (по-лесно) на несъвършенната ни плът.. Терена е ясен - той не е нищо изключително.
Нищо лично. Просто ИМХО се разводнява съществото на темата.
ckaiyokar написа: Още докато ги слагами прещихахме едната вътрешна ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 339 госта