up side down написа:Търся мнения за Dartmoor raider / revolt, за нови шини съм и се колебая,ако ме разубедите,взимам Spank и толкоз
marsa написа:Като начало би трябвало на Fizik системата да е същата. Потърси картинки по нета и сравнявай.
vito_downhill написа:Avid Juicy 7 or Hayes Dyno Sport ?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Steering geometry, sat static, with an 150mm fork up front the head angle is 65.6 degrees
po_taka написа:456:Steering geometry, sat static, with an 150mm fork up front the head angle is 65.6 degrees
карал съм обикновеното 456ss с 140 и е много добре, сега го карам със 150 и мисля че това му е лимита, над това ще се разкрачи прекалено много, и средното е чувствително високо. 160....може би, ама по-скоро не, но 180 в никакъв случай!
gosh6o написа:Някой да има опит как се махат стикерите от новите рамки на крос? Тези къде стикерите били уж под лака (grx)?Остават ли белези?
gosh6o написа:Някой да има опит как се махат стикерите от новите рамки на крос? Тези къде стикерите били уж под лака (grx)?Остават ли белези?
ЧестоНеадвкватен написа:gosh6o написа:Някой да има опит как се махат стикерите от новите рамки на крос? Тези къде стикерите били уж под лака (grx)?Остават ли белези?
Няма как. Друг вариант е да го облепиш с фолио, има стотици разновидности.
Потребители, разглеждащи този форум: marinrr и 29 госта