did написа:Точно преди зимата не ти препоръчвам тефлонова грес за вилки. За лятото става, но в студ се спича.
pe60t0 написа:Качествени слънчеви очила със стъклени "стъкла" наистина ли е по-добрия вариант от поликарбонатни ?
pe60t0 написа:Ами попринцип и аз това знам, обаче, както казах, имах аргумент и реших все пак да проверя. Разправяха ми, че имало някакви стъкла, които при счупване се напукват, а не стават на парченца(нещо като стъклата на колите), обаче били изключително скъпи. Е, аз такива модели не мога да намеря и все още бих се радвал да разбера ако има наистина.
pe60t0 написа:@didМасовите слънчеви очила в диапазона до 300лева да кажем, мисля, че не съдържат нищо "стъклено" в плаките. Или греша ? Можеш ли да ми покажеш модел, който, както ти каза някой би определил за "стъклени" ?
pe60t0 написа:Изобщо има ли такива очила ? ---> Тегло.![]()
NWD написа:@Kpucko- причините може да са много. Прочети внимателно правилата на пазара преди да пускаш обяви
pe60t0 написа:Изобщо има ли такива очила ? ---> Тегло.![]()
Абе има,има...
Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта. Допълнително може да се посочи и модел, цена и др.
_SoRa_ написа:Аз ли не мога да видя или кормилата с размер 25.4 са на изчезване
spirov92 написа:И от мен един въпрос: къде в София близо до кв. Витоша (или Дианабад/Студентски град/Младост) има автомивка на самообслужване? Новата машина бая кал видя тия дни
Потребители, разглеждащи този форум: CrossGRX82 и 329 госта