maionezata написа:Как да отвинтя тези болтчета, като са се изронили и шестограма "не ги лови" а се върти свободно в тях?
Снимката е илюстративна само.
Mr. Nice Guy написа:Здравейте Колеги,
Имам следния въпрос- Изостара знеа ли някой дали може да се разтваря и в мляко освен във вода?
Надявам се все някой да знае или да е пробвал, защото не мога да намеря инфо в нета по този въпрос.
der_meister написа:Днес установих, че Райко е затворил Колелото![]()
![]()
В Макском ми казаха, че се бил прибрал в Габрово
![]()
skulboy написа:Имам гума външна гума CST 2.1 C1388 за отпред и отзад. Вътрешните ми са кенда от 5 кинта. Проблема ми е, че оплетката отвътре на външната гума е малко груба и конците на външната гума търкат вътрешната, има следи по вътрешната и започнаха често да изкачат малки дупчици и само лепя... Размера на вътрешната ми гума е точен (1.9-2.125), но явно проблема е от външната гума, таа ако сложа Талк, би трябвало да изчезне проблема...нали?
spirov92 написа:Доколкото намирам информация в нета, рамката е със уши ISCG-old, които са различни от ISCG-05. Сигурно може да се измисли някакъв преходник, ама не се сещам как ще стане, без да се изнесе няколко милиметра навън. По-добре търси подходящ водач.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта