victortrt написа:Без да искам да наливам масло в огъня, да споделя и аз нещо по темата.
Имах работа до магазин GK екстрийм на Гурко /близо ми е до работата/, а там са дилъри на Рам отскоро /от година -две/, преди това бяха на драг.
Преди време ми обясняваха, че е по-добре да си взема рам, защото давали по-добра гаранция, били коректни и т.н.
Сега ги питах как стои въпросът с гаранциите на рам и споменаха, че вече са се променили нещата и имало проблеми, защото от рам искали всички гаранционни ремонти да си ги правят те и вече нямали оторизирани сервизи.
Милан Миланов написа:Здравейте,
Реших да оттегля жалбата до КЗП. Предполагам, че ще бъда обвинен в непоследователност. Имам някои съображения.....
М. Миланов
Exorcist написа:Милан Миланов написа:Здравейте,
Реших да оттегля жалбата до КЗП. Предполагам, че ще бъда обвинен в непоследователност. Имам някои съображения.....
М. Миланов
И все пак ще бъде интересно за всички да споделиш съображенията си. Някак си много увисна всичко, недоизказано. И от теб и от РАМ. Като си казал "а", кажи и "б".
Милан Миланов написа:Здравейте,
Реших да оттегля жалбата до КЗП. Предполагам, че ще бъда обвинен в непоследователност. Имам някои съображения. При това стечение на обстоятелствата вероятността вината изцяло да падне върху оторизираният дилър е много голяма.
victortrt написа:Значи можем да предположим, че нещата са били "оправени" с дилъра по някакъв взаимо изгоден начин и с това да заспим щастливи.
Plamen_EM написа::) Тук май доста хора се правим, че не виждаме слона в РАМ.
РАМ не е това, което беше. От година и половина - две, там не работи нито един човек, който да има някаква връзка с велосипедите и колоезденето.
А, работи един - този който боядисва рамките.
Това е от създателите на РАМ:
i love bikes написа: 1. Като човек, който е карал в отбора на РАМ (от няколко години не, но все още познавам хората там) ти казвам, че само счетоводителките не карат колела.
От старите кучета, така да се каже (също и 'новите'), в РАМ повечето са се класирали сред първите места на състезания. Дори човекът, който отговаря тук от името на РАМ има и продължава да има първи места. Та, честно да ти кажа, хората са много навътре с карането.
2. ...................
3. Не защитавам нито RAM, нито човекът с проблемната част. Следя темата от любопитство, но не е правилно да се пишат неща, които не са съвсем вярни.![]()
.. Въпросите, които тази тема поставя са много по-важни от отговорите в нея и мисля, че тя е полезна както за потребителите, така и за производителите и търговците по ред съображения.
Та хубаво е според мен тя да се ъп-ва, включително и с положителни мнения и отзиви за фирмата в заглавието на темата. ..
.. Просто изразих мнение, че темата не трябва да отмира, а да стои, за да има полза от нея за всички, че дори и за рам /няма начин да не са си взели някаква поука от тематаb
xcII написа:Ти ако искаш, мое да създадел една контра-тема - >> " Защо ще си купя РАМ байк" ми изглежда добро начало?
.. .Ти би ли се нагърбил да я наченеш?.
xcII написа:тва, което е добра идея е за всеки БГ "производител" да имс Тема, където в другарски стил да му се обяснява защо продукта му SUCKS!
xcII написа:добронамерен си, което е похвално! Нооо... малко си разсеян,
.Въпроса е да има тема дето, който разбира да казва "защо предпочитам"! Ти го каза!!! .
Затова си купих велосипед от реномиран световен производител, висок клас, карбон, пълно окачване. Разликата между него и измисленият RAM HT3.1 29” е от небето до земята.
Alexi написа:логично е велосипед от 5000 лв да е доста по добър от такъв за 1500 лв ,няма как да ги сравниш директно ..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта