zax983 написа:Аз се чудя има ли смисъл да пия или да се мажа с нещо и какви наколенки и т.н. ми трябват, за да не се стига до там да имам проблем и да се чудя как да го оправям... Както каза един пич, дай малко повече пари за хубаво колело, че после една колянна става е 5-6 хиляди и то без рушветите...
Анелия написа:Animal Flex?
zax983 написа:Аз се чудя има ли смисъл да пия или да се мажа с нещо и какви наколенки и т.н. ми трябват, за да не се стига до там да имам проблем и да се чудя как да го оправям... Както каза един пич, дай малко повече пари за хубаво колело, че после една колянна става е 5-6 хиляди и то без рушветите...
zax983 написа:Нямам време за загряване, ставам от леглото и тръгвам... В най-добрия случай ако имам време и нужда от един бърз душ и закуска...
zax983 написа:И как съм карал така 10-тина години без проблеми в ставите?
PtD написа:Значително по-добре е пълна загрявка с раздвижването на ставата във всички възможни посоки.
PtD написа:@skiman, нарочно писах "протектори". Имах предвид тези кори, дето пазят само коляното. Зимно време са чудесни да спират вятъра и да държат коляното топло. Пък и така и така са подръка
skiman написа:Единствено усетих ефект от този продукт:http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/23/ Но държа да отбележа, че го усещам едва сега. А го пия от май месец! Мисля да продължа пък да видим.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Сигурен ли си, че си изключил всички останали възможни фактори и ефектът се дължи именно на употребата на въпросния продукт? Аз лично дълбоко се съмнявам...
Не се заяждам - питам съвсем добронамерено
skiman написа:Така или иначе след години отиваме на план Б.
kikon написа:Който е?
skiman написа:И съм щастлив. Като стана на 60 ще му мисля.![]()
azze написа:Има ли някой,който е използвал Animal Flex?Отзиви?
Потребители, разглеждащи този форум: 5roff и 379 госта