xargs написа:Като цяло не виждам смисъл от това устройство при наличие на OruxMaps и OFRM + BGMountains, освен за града.
Mr. Nice Guy написа:Здравейте,
Мисля, че и сам до някаква степен си отговарям на въпроса, но все пак - сменям дерайльора си от такъв с късо рамо на такъв със средно, та се запитах - ще трябва ли да си купувам по дълга верига, защото логиката ми подсказва(очевадно), че ще се наложи?
ПоНАздрави
stoyancha написа:На много места чета, че спирачките Shimano Zee имали много настройки, а освен да си променям близостта на лосчето до гриповете друго не мога да направяТа, как мога да направя и други настройки по спирачките
demeus написа:Някой има ли наблюдения върху следния ротор-Bracko DR-11 Ice tech (не можах да намеря нищо по-специално за него,а цяла сутрин рових из нета ).Дали ще спират по-добре от XT- RT86 -180mm .Аз съм със спирачки XT-785.Като цяло кои ротори са по-добри- Shimano или Bracko.Моля за отговор,тъй като ми предстои покупка на дискове тези дни
demeus написа:Някой има ли наблюдения върху следния ротор-Bracko DR-11 Ice tech (не можах да намеря нищо по-специално за него,а цяла сутрин рових из нета ).Дали ще спират по-добре от XT- RT86 -180mm .Аз съм със спирачки XT-785.Като цяло кои ротори са по-добри- Shimano или Bracko.Моля за отговор,тъй като ми предстои покупка на дискове тези дни
vencil написа:Вземи си тези http://belbike-bg.com/%D0%BF%D0%B5%D0%B ... p-567.html хем са по-леки а и са много качествени. Аз ги въртя вече над 6000км. и не са мръднали а уж ги взех само за пробаСъс сигурност някой ден като се скапят пак ще си взема от тях, направо да не повярваш че за такива пари можеш да си вземеш нещо достатъчно добро
.
mbg написа:Мога ли да сложа без преходник колче 30,9 на рамка за 31,6 без да имам проблеми от това?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта