Slade написа:Ама виж какъв е готин звънецът. Искам такъв!
Струва 3 лева, само че без надписчето.
Slade написа:Ама виж какъв е готин звънецът. Искам такъв!
Slade написа:Защо Законът изисква да караме колите на фарове от ноември до март, независимо, че има светли части от деня, а понякога дори грее слънце?
andycu написа:Някой знае ли дали има универсални планки за звънец/фар?
Ако кормилото не позволява монтаж на звънец, фар, какво се случва?
bikerider написа:Съвсем, съвсем скоро това задължение ще стане 24/7... напоследък в парламента го подкараха през просото по най-грубия и неработещ начин... но това е друга тема.
Slade написа:bikerider написа:Съвсем, съвсем скоро това задължение ще стане 24/7... напоследък в парламента го подкараха през просото по най-грубия и неработещ начин... но това е друга тема.
Имам 2 хипотези по въпроса:
1. Вносител на автокрушки се е притлъстил към обръча от фирми на управляващата партия.
2. Гигантски метеорит се очаква до дни да удари Земята и да предизвика ядрена зима, а управляващите мислят за тия работи в перспектива.
bikerider написа:Съвсем, съвсем скоро това задължение ще стане 24/7...
veskoz написа:bikerider написа:Съвсем, съвсем скоро това задължение ще стане 24/7...
Нямам си и на идея що не е така от време оно.![]()
Винаги карам на фарове.
krach написа:Включените фарове помагат да видиш колата идваща срещу теб много по - рано. Още повече когато слънце те заслепява....
Slade написа:krach написа:Включените фарове помагат да видиш колата идваща срещу теб много по - рано. Още повече когато слънце те заслепява....
......
![]()
Пооправи ми се настроението, включително след физиологичното обяснение по-горе. Радвам се, че еволюцията ни е дарила с фарове, сега вече можем да възприемем света около нас!
Antares написа:хората, които са способни да победят стена в спор, понеже по-умният отстъпва
Antares написа::offtopic:
Аз не мога да разбера защо спорите със Slade? След като всеки отчаян опит за употреба на здрав разум бива геройски посрещнат и отблъснат от непоклатим идиотизъм? Това е от хората, които са способни да победят стена в спор, понеже по-умният отстъпва.
krach написа:В Гръцко не съм забелязал някой да ми примигва (дразнещ се от моите фарове) както и да има табели да си изключваш фаровете.
За 13 години 200хил. км не са хич много. Но ако не си прочел пак да ти го напиша. Когато каращ СРЕЩУ слънцето ти виждаш предимно него (да не питаш защо да кажа - защото е най - яркото нещо срещу тебе). Съответно останалите участници на пътя които идват срещу тебе в далечината ти се сливат с околния по - тъмен пейзаж (по - тъмен в сравнение със слънцето). Ако водача срещу тебе кара на фарове, вероятността да го видиш по - рано нараства значително, през което време ти може да си направиш преценка как/какво да правиш.
Това, че си навъртял близо 200 хиляди за 13 години (което изобщо не е много) средно по ~15 300км годишно или към ~1200км на месец или по ~42 км на ден. Аз с колелото навъртам в града към ~30-40km.....
Не е критерии, че можеш да караш. Тираджиите навъртат стотици хиляди и въпреки това малка част могат да карат.
Хубаво е че нямаш ПТПта, но да упорстваш срещу нещо което дава няколко секунди повече време за размисъл с ТЪПИ доводи от сорта на: ДИГА МИ РАЗХОДА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или пък че ще ти се изхабят лампичките
![]()
![]()
![]()
![]()
ще прощаваш...ако ще ти да си измислил колата не може да не ти се посмеем
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 353 госта