Гаранция: поименна, 24 месеца при наличие на оригиналните лепенки и използване на вилка с най-много 150мм ход
Гаранцията трябва да бъде потвърдена с печат, след сглобяването на рамката от най-близкият дилър на DRAG
Да, но виж написаното по-горе
Гаранция: поименна, 24 месеца при наличие на оригиналните лепенки и използване на вилка с най-много 150мм ход
Гаранцията трябва да бъде потвърдена с печат, след сглобяването на рамката от най-близкият дилър на DRAG
Документ за гаранция ще ти издаде оторизираният механик, който ти сглоби велосипеда.mitko_pld написа:Da no ne triabva li da polu4i6 garanzionnata karta i pri zglobiavane da ti ia podpe4atat (i izob6to niakakvi dokumenti s ramkata)?
Пиши на кирилица!
Yeti написа:Абе хора, какво мислите за това. По днешен курс комплект Juicy 7, '08 (предна и задна), 203 мм ротор с доставка до БГ идват съвсем малко над 400 лв, което е доста добре. Ако продавачът се навие да направи ф-ра на ниска стойност или в най-лошия случай с 20 лв на ръка се избягва мито и ДДС, бе изглежда прекалено добре за да е истина... Знам че в ebay се разпространяват доста фалшиви стоки, дали има уловка?
Ясен, който се занимава с този магазин в момента са го надупили едни изпити, та за това вероятно има забавяния.fifffka написа:Някой от вас пазарувал ли е от screambikes.eu? Ако да, колко време се бавят поръчките? В петък направих поръчка, а дори още не са ми се обадили за размера да ме попитат
Stafref написа:Малко встрани от темата,ама знаете ли в кой НЕ-интернет магазин могат да се намерят очила шимано като тези в screambikes.eu ?
Че все пак ми се ще да меря преди да купувам очила..
LorD написа:Искам да попитам колко пари е доставката до БГ от chain reaction ( http://www.chainreactioncycles.com/ ) и как се равняват там цените с левовете? БЛАГОДАРЯ предварително !!!![]()
Също не бива да забравяш, че тази вилка няма да има гаранция в България А каква е цената ако не е тайна?D_U_D_E написа:Здравейте, искам да попитам нещичко. Става вапрос за вилка 66 -ца , ако познат я получи от съответният магазин с фактури и т.н. , няма да е проблем да ми я изпрати насам като я декларира(или там както се води) за $60, примерно. Съответно да е под границата от 45 евро за да няма мито и ДДС. Доколкото разбирам тряба също да извади всичко литче хартийка, от което може да се разбере реалната стойност на прадката. Другото , което не ми е ясно, в сайт-а на магазина забелязах че доставката е към $80, дали сумата ще е разична след като той ще я изпраща лично.
Не съм много наясно с фирмите предлагаще такива услуги, така че бих се радвал някой да сподели , от коя е наи-доволен. Би било плюс, ако има опция за проследяване на прадката през нет-а.
Благодарско предварително!
Става въпрос за САЩ.
dilana написа:А някой пазарувал ли е от Англия ?
Наскоро си купувах дрехи от там и ми ги пратиха с Royal Mail... Обаче дойдоха за месец и половина![]()
Ако някой е купувал колело от там да каже как е дошло и за колко време
FireFoXa написа:Здравейте! Имам въпрос отностно Chainreactioncycles. Как точно протича плащането? В смисъл те ли си "щипват" парите или аз им ги превеждам на някаква тяхна сметка?
Другия въпрос е трябва ли да имам "Виртуална" карта или мога нормална карта като Visa Electron да платя?
FireFoXa написа:Другия въпрос е трябва ли да имам "Виртуална" карта или мога нормална карта като Visa Electron да платя?
jayblack написа:@Pla-men-e ти кога си пазарувал от www.chainreactioncycles.com,защото аз преди 3 дена си поръчах от там,а още нищо не са ми пратили(само 1 е-майл, в който беше описана стоката и пишеше ,че вече се шипва,това нормално ли е?
Pla-men написа:Помолиха ме за копие на лична карта или сметка за телефон на която има името на притежателя на картата. И след 15 дена кашона...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 303 госта