Ozzie написа:Слагате веригата на най- големия венец отпред и най- малкия отзад. Ако имате щастието да карате с Avid BB 7 завъртате врътката за регулиране на външната накладка така че да блокирате роторите. Байка в буквалния смисъл се обездвижва. Искам да го видя този дето ще бяга на гръб с ХХ килограми.
did написа:PrO_MtB написа:Много просто една селска верига дебела 10-тина см.и катинара от ткзс-то нема отключване!Е,не е най-естетичния метод,но върши работа!
Малиииии... верига с ДЕБЕЛИНА 10 САНТИМЕТРА...![]()
У ваше село да не се занимавате с издърпване на закъсали в блата танкове?
PrO_MtB написа:did написа:PrO_MtB написа:Много просто една селска верига дебела 10-тина см.и катинара от ткзс-то нема отключване!Е,не е най-естетичния метод,но върши работа!
Не съм точно от село а от плевен,а и не точно танкове...но сериозно поне 10мин пилене с ъглошлайфа лично се заех с този тест!!!
PrO_MtB написа:did написа:PrO_MtB написа:Много просто една селска верига дебела 10-тина см.и катинара от ткзс-то нема отключване!Е,не е най-естетичния метод,но върши работа!
Не съм точно от село а от плевен,а и не точно танкове...но сериозно поне 10мин пилене с ъглошлайфа лично се заех с този тест!!!
закрепи алармата
hrissim написа:А, набележат ли те/го - НЕМА спасение...
Някой да е застраховал колелото си в БГ? "Пълно каско"?![]()
Тва сериозно питам!
EAGLE95 написа:Да бе пука му на него, че ще ти вземат байка.
Той ще пийне, ще похапне, а за байка едвали ще мисли.(според мен)![]()
![]()
veskoz написа:A 15 годишни трудно търкалящи се?
Ozzie написа:аз пък не понясям "3 в 1", к'во правим?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта