Предупреждение към ходещите на Витоша!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот velco » Чет Май 04, 2006 1:40 pm

[quote="kww"]
АБЕ ВЕЛКО ТИ МАЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗА АМА ТИ ЗАПОЧНА С ДХ СРЕЩУ ХЦ
[/quote]

Невярно. Да са ти познати следните думи?

[i][b]Burn0u7 КАЗА МНОГО ХУБАВИ НЕЩА. АЗ БИХ ПОМОЛИЛ ХОРАТА КОИТО НЕ КАРАТ НА ДРАГАЛЕВЦИ И НЕ КАРАТ DOWNHILL ДА НЕ ГОВОРЯТ МНОГО МНОГО КАКВОТО ИМ ПАДНЕ ЗАЩОТО НЕ СА КОМПЕТЕНТНИ[/b][/i]

А тези:

[i][b]в тая тема вече почнаха да се пишат кви ли не глупости немога да разбера защо най смели мнения дават xc карачите като това засяга най-малко тях да не кажа че изобщо не ги засяга, те още малко ще ми забранят да карам вече dh щото ще влизаме в ЕС ... а за xc тата бих ги помолил да не се бъркат за да не почна и аз да им коментирам техните маршрути[/b][/i]

[quote]
ЧЕСНО
[/quote]

чес[b]Т[/b]но
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот shaggy86 » Чет Май 04, 2006 2:32 pm

Колкото и да ви е тъжно,Велко и другите са прави,няма да има безплатен обяд повече,точно като стане белята за 1 месец ще напишат нови закони и ще гледат всички Витоша на снимка ,както стана и с кабинката-спомняте ли си?,имаше пак подобна тема да не ви я вадя от архива..,вместо да сте по-толерантни към туристите,и да карате внимателно вие се карате като пубери :argue:
просто не разбирате на каква "промоция" сте,защото не сте си плащали вход до сега за байкпарк.....
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот Lubo » Чет Май 04, 2006 3:14 pm

[quote="shaggy86"]

..,вместо да сте по-толерантни към туристите,и да карате внимателно вие се карате [b]като [/b]пубери :argue:
.....
[/quote]

KATO ?
Мойте ужавение, и аз съм бил на 18 и съм се мислел за безсмъртен, но рано или късно се осъзнаваш :)
Просто разберете, че света не се върти около наколко човека с колела за по 3-5К.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Smurf4o » Чет Май 04, 2006 4:20 pm

[color=beige][size=67]Emi,predi malko q vidqh taq tema. ami samo da vi kaja moq slu4ai. karam si az po putekata koqto e nad ku6tite(vilite) na boqna koqto izliza na edna 4e6ma. i kre6tq az kato nenormalen...ot 30 metra..na nekvi trima i moq ptrqtel ot zad i toi kara...svirkam,i oniq se otdrupvat, kakto minvame oniq trugva da me udrq sus sablen udar(dvija se s 30 km/h) ako me be6e udaril ....6tqh da sum v polet kum dereto:(!::(!: . i to4no 10 metra sled horata...most4e pri koeto trebe da se slezne ot bike-a i da se premine. i edin ot gorilite...estesveno trugva sled nas. hvana priqtelq mi...samo za poqsnenie (nie sme na 16 god.,onaq gorila be6e kum 150 kg. sus ebasi tqloto,vuob6te ne be6e debel,a be6e adcki nabit..i be6e 6IZOFRENIK...deeeba) i toq mu zamahna dobre 4e be6e sus kaska..i se navede. posle mu hvana bike-a....i kakto moq FR se durje6e za bike-a si,poletq sus nego v kamanite...i oniq ne6tasten 6izofrenik...pak go hvana koleloto i go zabi v zemqta sus zadnata kapla ...vuv zemqta...ot kude q izvadi taq sila..nz. posle tamun se ukroti malko,gorilata i pak se vurna i trugna da mu spuska gumite. 1-voto koeto iskam da kaja,e 4e po nikukuv na4in ne moje da se govori za "6to ne mu sko4i","6to ne go butna" bla bla... nikukuf 6ans,kakto i az sum 50-60 kg. toq 6te6e da me prati na bai krustio. i si trugnhme i kato mu vidqh kaplata... :bigeyes::bigeyes: basi...tq be6e osmica.

aide sega kajete kvo moje da se pravi sus debili,debili i pak debili.....az mu kre6tq ot 30-40 metra (garantirani) oniq me 4aka da mina i mi posqga...aide kajete...kak da ne ubie6 toq ne6tastnik. absolutno ni6o ne mojehme da napravime osven da 4akame da ne ni ubie.
nie sme bili vinovni...vuv NIKUKUF slu4ai. tova 4e sa iznerveni ot skapanata durjavica..i dai da go iskarame na nqkakvo bike-r4e koeto iska da se zanimava sus sport,a ne da sedime pred PC-tata prez celiq uikend.

Turisti vie ste si vinvni...i samo vie. aide..[/size][/color]
Аватар
Smurf4o

Рейтинг: 1220

Мнениеот bikerider » Чет Май 04, 2006 4:24 pm

@kww, spinsession: сладури, ако се бяхте замислили преди да ме плюете, щяхте да се сетите, че не сте ме виждали на Драгалевци, щото съм спрял да карам там именно заради конфликта с туристите. Ама не, ние сме велики карачи, къв си ти да ни кажеш нещо.

Много сте зле, това мога да ви кажа. Замисляте ли се малко поне или само искате, искате, искате, искате... безплатен обяд.

Казах ви го и преди - голямата балтия се задава и аз мога да се оправя, а за вас ми дреме на фулфейса.
Правил съм се бил на паралия. Еми да, имам си бачкане, бачкам си, имам някакви пари и относно ЛИФТА съм паралия. Capishe БАТЕ?

@Смърфчо: идвало ли ти е наум, че да крещиш от 30 метра летейки към някого се възприема като чиста проба агресия? Чудно ли ти е якия батко що ви е газил???
Няма да споменавам имена, но съм бил свидетел как на Драгалевци определени индивиди ПРИЧАКВАТ В ЗАСАДА с колчета и седалки някакви чичковци дето ги били шамаросвали. Е... причакаха ги и пак изядоха шамарите.

Та кво да ти кажа... туристите са виновни... :crazy:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот velco » Чет Май 04, 2006 4:42 pm

[quote="bikerider"]
@Смърфчо: идвало ли ти е наум, че да крещиш от 30 метра летейки към някого се възприема като чиста проба агресия?
[/quote]

"Ееееееей, бягайте оттам, бе, мама ви да ебаааааа, туристунгели ниедниииииииии, к'во сте са цвъкнали насред пътеката беееееееее!!!" :rofl:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Cu0 » Чет Май 04, 2006 4:48 pm

ето друга история:

"...вървя си с приятели по пътеката над Бояна, бяхме някъде над вилите, когато отзад някой завика ужасяващо. Инстинктивно скочихме в страни, щяхме да си изпочупиме краката, бременната ми приятелка в 8-ми месец си изкара ангелите и замалко да припадне от стрес и ужас, и изведнъж някви кукундели прелитат с 200 покрай нас ... направо ми липна пред очите. Още повече, че преди две седмици за много малко детето на приятели да го отнесе един такъв. В този момент ги видях, че спират долу, затичах се и тука малко съм изгубил контрол ..."

нищо лично, надявам се разбираш какво имам предвид :)

по темата мога да кажа само едно, преди 5-6 години, когато за първи път почнах да се качвам на Витоша, никога не съм имал проблем с автобуса или с пешеходци. Миналата година обаче ми отказаха 3 от 5 пъти, а псувните от туристите не ги броих ... има време за табели
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот bikerider » Чет Май 04, 2006 4:51 pm

ааа много моля, за това са виновни туристите и лично аз паралията :lol:

Edit: опаа, забравих XC-рите... :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот Lubo » Чет Май 04, 2006 4:52 pm

Има един елементарен ПОДХОД, КОЙТО ЩЕ ПОДОБРИ много ОТНОШЕНИЕТО НИ С ТУРИСТИТЕ.
1. Когато ги преближиш намаляваш
2. Като се разминавате казаваш: "ДОбър ден" и извикваш колко човека има след теб, ако знаеш.

Ефекта е поразиртелен.
По принцип туристите (говоря и в качеството на такъв) се поздравяват като се срещат. Особено когато пътеката не е пренаселена. След този ЕЛЕМЕНТАРЕН жест ще видите съвсем друга физиономия на лицата им.
Имаите предвид, че говоря от личен опит, а и все пак когато са почнали да ме водят родителите ми по планините доста от вас не са били родени :) :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот bikerider » Чет Май 04, 2006 4:54 pm

@Lubo: :agree: с две ръце :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот Rancid » Чет Май 04, 2006 5:47 pm

Преди няколко дена срещнах на пътеката една баба и един дядо да берат гъби(рядка случайност е да срещнеш някого по пътеките във Врачанския Балкан).Карах съвсем бавно и спрях на 5 метра пред тях,но наистина бях с много ниска скорост(10-15km/h).Те веднага ми се скараха,че не съм спрял веднага,а аз вежливо им отвърнах с едно "Добър ден",след това последва обяснение за ниската ми скорост и преценката ми за успешното навременно спиране.Сърдитата им физиономия веднага се промени и ми пожелаха приятно каране.Така че,при съвсем малко желание нещата се оправят много лесно.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот kotka12 » Чет Май 04, 2006 6:06 pm

хм
до хлапетата, дето са еба си великите карачи на ДъХъ машини.
Момчета,осъзнайте се, защото е въпрос на време някой от вас да отнесе 7 годишно дете,което да лежи 4 месеца в кома преди да умре. И е въпрос на време някой от вас да бъде зверски потрошен от бой от изнервен турист. Замисляли ли сте се какво ще се случи, ако туристите ви изпреварят с табелките /а това никак няма да е невероятно, имайки предвид колко туристически дружества има/ и поставят табелки на любимите ви пътеки с надпис "Внимание, туристи". Какво правим тогава? Кой ще е прав в случая?
Не се заяждайте с тези, които ви казват истината, защото я виждат от висотата на опита си и преживените неща.
Със сигурност би трябвало да се очаква взаимна толерантност от колоездачи и туристи. Всеки трябва да пази другия - това е принципа, който трябва да се спазва и на улицата. Нали се сещате, че срещу туристите водите с протектори и каска, а автомобилистите водят с много:dunno:
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Гост » Чет Май 04, 2006 8:33 pm

Разбира се.Истината е,че за да живеем в симбиоза трябва и колоездачи и туристи да се уважават.Казвам го защото спадам и към "двата вида" хора.Както вече се каза,стигне ли този въпрос до компетентните органи,неминуемо ще има ощетени.А като знаем къде живеем ме съмнява да тръгнат да правят разграничения къде да карат даунхилърите и къде кроскитаристите.Ще вземат вероятно и под натиска и на туристите,ако вече има инциденти,радикални мерки,които ще прецакат всички.Аз лично точно сега и в тази ситуация не искам да си търся правата.Ще си карам където искам,ще си пазя първо туристите,след това себе си и така...както винаги е било.
ПС:@DH-ри,послушайте did,не правете глупости и въобще не си мислете,че сте упълномощени да предприемате нещо или да преговаряте с някой от името на всички.Само съвет.;)
Гост

Мнениеот baribal » Чет Май 04, 2006 10:40 pm

Аре бе к'во старшно има бе, пича пред мене вика обикновенооо "ОПАСНООООСТ" а аз добавям "ОПАСНОСТА ОЩЕ НЕ Е ПРЕМИНАЛЛАААААААААА"...
let's go where eagles dare...
Аватар
baribal

Рейтинг: 1200

Мнениеот klmn » Чет Май 04, 2006 10:41 pm

Така е,Волф,за съжаление нема сми да наливаш акъл в пуберска глАва..:popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Admin » Чет Май 04, 2006 10:47 pm

И аз като TOYAGA бая се ошашках като видях на какво е заприличала тая тема... Нямам време да коментирам всичко, което ми се иска, но се присъединявам към един от последните постове на Lubo и компания - намалявайте, ако трябва спрете, поздравете и продължете. В повечето случаи помага, макар че наистина има и дебили сред туристите, както навсякъде. Проблемът е, че когато много спускачи карат на едно и също място, което в същото време е обект на излети и за много туристи и пишман-туристи, или спускачите трябва да намаляват през десет метра, което обезсмисля заниманието им, или пък трябва да си карат по-смело между хората, което създава конфликтни ситуации. Доколкото имам наблюдения, у нас се практикува доста второто. Което наистина може да доведе до проблеми в бъдеще.
Ама айде да не започвам, че нямам време да довърша - само ще напомня, че всички обичаме да караме, а не да се караме, така че успокойте топката (особено някои младежи, които незнайно защо решиха, че някой конкретно тях ги набедява за нещо). :angel2:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот baribal » Чет Май 04, 2006 11:04 pm

Възхищавам се на всички, които се опитаха да вразумят народа и може би са успяли, но за съжаление има едни такива елементи дето днеска, колкото и да им обеснявах смятат "че да гаЙм пенсиии" е приоритет и имено такива хора ще изпортят работа в крайна сметка.
едит: продължам да пия и да допускам правописни грешки.... е бах изтрезнявам лека нощ
let's go where eagles dare...
Аватар
baribal

Мнениеот Burn0u7 » Пет Май 05, 2006 9:38 am

[quote="Cu0"]

ето друга история:

"...вървя си с приятели по пътеката над Бояна, бяхме някъде над вилите, когато отзад някой завика ужасяващо. Инстинктивно скочихме в страни, щяхме да си изпочупиме краката, бременната ми приятелка в 8-ми месец си изкара ангелите и замалко да припадне от стрес и ужас, и изведнъж някви кукундели прелитат с 200 покрай нас ... направо ми липна пред очите. Още повече, че преди две седмици за много малко детето на приятели да го отнесе един такъв. В този момент ги видях, че спират долу, затичах се и тука малко съм изгубил контрол ..."

нищо лично, надявам се разбираш какво имам предвид :)

по темата мога да кажа само едно, преди 5-6 години, когато за първи път почнах да се качвам на Витоша, никога не съм имал проблем с автобуса или с пешеходци. Миналата година обаче ми отказаха 3 от 5 пъти, а псувните от туристите не ги броих ... има време за табели
[/quote]

Той пише, че били трима (мъже)

На тебе ако приятелите ТИ (мъже) забременяват, явно ти си с проблем...по-скоро те де.

Ето ти и една друга историйка: Караме си ние по горска пътека, и изведмъж - Бам, спукана гума. Наредени шипове по земята (поне 20 преброихме), като е изключено да са били за бракониери, защото по тази пътека кола посмъртно не може да мине. И излизаме си ние после на една полянка, а там чичковци "туристи" с една кола, минали през табелата "забранено за коли" , "стоп" , се излежават и се препичат така на слънце.

Ето ти и друга историйка: заради тъп англичанин (пак турист) , който пресича на червено се наложи да набиеш рязко спирачки и да се отклониш от пътя и катастрофираш и 7 годишната то дъщеря е без колан и се размаже, или от страха почне да заеква или получи нервно разстройство, ти кво ще направиш?

Да, едит - пътечката води до поляната, а до тая поляна води и асфалтиран път, оттам се минава (по-скоро е забранено да се минава) с кола
PEOPLE=SHITS!
Аватар
Burn0u7

Мнениеот spinsession » Пет Май 05, 2006 10:48 am

поразпитах поинтерасувах се и направо се ужасих! явно хората с които карам са едни от малкото които имат някакъв толеранс към туристите! вярно е че зевзеците-тийнейджъри дето карат от вчера карат по-рядко и по-малко,но те са масата! и съвсем очевидно е че поведението им е отвратително! никога не съм допускал че може да съществува подобно отношение към живи хора,и то не крадци/наркомани/убийци/т.н. ,а добродушни и много вежливи(в повечето случаи) хора! и аз съм седнал да се застъпвам за тях,защото нали уж сме "братя байкъри"! какви братя бе,това са си потенциални убийци! че нали дори и да не бутнеш 70 годишната жена като минеш покрай нея с 40,ще и изкараш ъкъла до такава степен,че е съвсем вероятно да умре(инфарктите и инсултите на тази възраст са сериозна опасност)! това е недопустимо! и безразсъдно! винаги съм имал впечатлението че повечето които карат са си лудички,но възпитани и сдържани! а то какво било!!! много исках да направя нещо,и все още искам! но явно не съм оцелил посоката!

както ВЕЧЕ КАЗАХ (обръщам се към смърфчо и всички с неговото мислене и поведение) това което правя аз е да намалявам ПРЕДИ туристите и почти винаги поздравявам! карам ДХ вече 7 години,разминавал съм се с всякакви хора,никога не са ме били,нито са се опитвали да ме бият! замисли се ти какво правиш за да успееш да си изпросиш боя! да не мислиш че проблема е в едрите господа?!?! ако да-помисли пак! защото ако беше намалил преди тях и като не се бяха отместили можеше да кажеш "извинете ще може ли да минем"! тогава най-много да ви бяха напсували! а вие не сте ги помолили да минете,вие сте ги принудили-летеики с висока скорост към тях! тези хора не обичат да бъдат принуждавани! ама нали знаеш,не е тъп този дето греши,а този който повтаря грешките си! умен е този който се учи от грешките на другите!

@байкрайдър,като ще казваш какво искаме аз и квв,поне си направи труда да ни разбереш! че пак се изказа неподготвен!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот onion » Пет Май 05, 2006 11:03 am

[quote="Lubo"]

Има един елементарен ПОДХОД, КОЙТО ЩЕ ПОДОБРИ много ОТНОШЕНИЕТО НИ С ТУРИСТИТЕ.
1. Когато ги преближиш намаляваш
2. Като се разминавате казаваш: "ДОбър ден" и извикваш колко човека има след теб, ако знаеш.

Ефекта е поразиртелен.
По принцип туристите (говоря и в качеството на такъв) се поздравяват като се срещат. Особено когато пътеката не е пренаселена. След този ЕЛЕМЕНТАРЕН жест ще видите съвсем друга физиономия на лицата им.
Имаите предвид, че говоря от личен опит, а и все пак когато са почнали да ме водят родителите ми по планините доста от вас не са били родени :) :)
[/quote]

true , true ! :clap:
www.zoo-info.org
сайтът за екзотични животни
onion

Рейтинг: 1198

Мнениеот Cu0 » Пет Май 05, 2006 11:12 am

[quote="Burn0u7"]

[quote]
Той пише, че били трима (мъже)

На тебе ако приятелите ТИ (мъже) забременяват, явно ти си с проблем...по-скоро те де.

[/quote]

не гледай отделните думи, виж смисъла

Любо го каза най-точно и ако до преди година-две обикновеното "добър ден" получаваше същото "добър ден", сега имаме вече "бегай бе", "шшшш", "уфффф" и тн., защото и тях някой ги поздравява с "ПАААЙЙЙСССЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"

Говоря за туристите, ония с токчетата и мокасините са си друга бира.
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Brave » Пет Май 05, 2006 11:23 am

Когато се разминавам с туристи, винаги намалявам, поздравявам и благодаря, че са се отместили. До този момент, не съм получил нито обида, нито лошо отношение, а по-скоро отговор на поздрава и изпълнен с интерес поглед към колелото. Не мисля, че е толкова трудно, нито, че толкова унищожава удоволствието от карането. За скоростта, гледам да я подбирам, както ме учеше едно време инструктора за автомобила - винаги да е такава, че да можеш да спреш в рамките на видимостта си. Все пак караме за удоволствие, а не за да утрепем себе си или някой друг.
Brave

Мнениеот TOYAGA » Пет Май 05, 2006 11:26 am

:offtopic:

[quote="Burn0u7"]

...се наложи да набиеш рязко спирачки и да се отклониш от пътя и катастрофираш и 7 годишната то дъщеря е без колан и се размаже, или от страха почне да заеква или получи нервно разстройство...
[/quote]

[size=200][color=red][b]Децата НЕ трябва да се возят в автомобил БЕЗ колан, респ. столче, разположено съобразно инструкциите и на съответната предписана от закона или производителя позиция![/b][/color][/size]

Родителите, които прекрачват границата на здравия разум, фиксирана с тази забрана, трябва да бъдат АРЕСТУВАНИ, СЪДЕНИ, ЛИШАВАНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА и въдворявани на постоянно местожителство в предназначените за това места.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 11:27 am

Това дето го разправи Смърфчо,е аз го видях този дебелия.И нас нещо ни псува и мога да кажа че наистина беше много як но адски тъп, назобен и много,много сланинест.Яд ме е че не се събрахме повече и да ги изкъртим защото бяха 3 момчета.А в тази връзка искам да отбележа че такива зобове обикновенно не могат да се бият и разчитат повече на псхическо надмощие.Казвам го от лични наблюдения!Само не трябва да те хванат отблизо. Аз лично не пускам аванта на тъпацете дето ме гледат в очите и седят посредата на пътеката НАРОЧНО! Има един тъпак на около 40 и набързо се здуха като стана така че вече щях да го почвам.За не знам кой път ми се направи на "аз съм господар на гората".
На малоумници с "добър ден" не можеш да им повлияеш.Само на жените с този подход става поне според мен.
А на този с бременната,"браво"!Нито те(байкърите) са били прави,нито ти,който не знам как се пишеш карач при положение че не им влизаш в положение.Ако м/у нас няма толеранс имали въобще баик общество?
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот TOYAGA » Пет Май 05, 2006 11:51 am

Teodor40, предстои ти да ядеш ГОЛЯМ бой...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Пет Май 05, 2006 12:04 pm

[quote="Teodor40"]
Ако м/у нас няма толеранс имали въобще баик общество?
[/quote]

Демек ако не искаме всички да плащаме за бакиите ви, значи няма байк-общество??? Да стреснете някого и после глутницата да ви спасява? Това ли наричаш "толеранс"?
А пък мога да те уверя, че байк-общество има и ще има ВЪПРЕКИ такива като теб, защото вие сте тези които злепоставяте байк-[b]обществото[/b] пред останалите хора, а после искате да има "толеранс" към вас. Е кажи ми какъв "толеранс" искаш, като заради вас вече туристите ни псуват на общо основание???

Edit: подозирам, че под "толеранс" имаш предвид "толерантност" или?
Аватар
bikerider

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 12:06 pm

[quote="TOYAGA"]

Teodor40, предстои ти да ядеш ГОЛЯМ бой...
[/quote]

И защо по-точно?От кой?:popcorn: Ти ли едно време караше едно GT твърдак?
Аватар
Teodor40

Мнениеот Zozka » Пет Май 05, 2006 12:07 pm

[quote="Teodor40"]

....
[/quote]

Започвам много сериозно да се дразня на такива откровени ***** като теб, набий си незабавно един шамар и само имай късмета да се правиш на мъж горе - голееееем пердах. ******.
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 12:09 pm

Защо си мисля че не се сещаш кой съм Цоцка?
И ако може да конкретизирате с какво точно не сте съгласни.Знчаи идеята на темата е пешаците да те псуват горе а ти да им отвръщаш с "мерси,приятен ден".А оня тъпак на 40-тина ритна без причина колелото на един по-слабичък байкър.Не че има значение това за вас де.
Аватар
Teodor40

Мнениеот Zozka » Пет Май 05, 2006 12:12 pm

[quote="Teodor40"]

Защо си мисля че не се сещаш кой съм Цоцка?
[/quote]

Нямам грам представа кой си, не ме и интересува. Това което пряко ме интересува е факта че заради няколко индивида, неспособни да мислят като теб може да ми се преебе карането, а това не ми харесва, такаче си опичай акъла.
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум