[quote="Cu0"]
ето друга история:
"...вървя си с приятели по пътеката над Бояна, бяхме някъде над вилите, когато отзад някой завика ужасяващо. Инстинктивно скочихме в страни, щяхме да си изпочупиме краката, бременната ми приятелка в 8-ми месец си изкара ангелите и замалко да припадне от стрес и ужас, и изведнъж някви кукундели прелитат с 200 покрай нас ... направо ми липна пред очите. Още повече, че преди две седмици за много малко детето на приятели да го отнесе един такъв. В този момент ги видях, че спират долу, затичах се и тука малко съм изгубил контрол ..."
нищо лично, надявам се разбираш какво имам предвид
по темата мога да кажа само едно, преди 5-6 години, когато за първи път почнах да се качвам на Витоша, никога не съм имал проблем с автобуса или с пешеходци. Миналата година обаче ми отказаха 3 от 5 пъти, а псувните от туристите не ги броих ... има време за табели
[/quote]
Той пише, че били трима (мъже)
На тебе ако приятелите ТИ (мъже) забременяват, явно ти си с проблем...по-скоро те де.
Ето ти и една друга историйка: Караме си ние по горска пътека, и изведмъж - Бам, спукана гума. Наредени шипове по земята (поне 20 преброихме), като е изключено да са били за бракониери, защото по тази пътека кола посмъртно не може да мине. И излизаме си ние после на една полянка, а там чичковци "туристи" с една кола, минали през табелата "забранено за коли" , "стоп" , се излежават и се препичат така на слънце.
Ето ти и друга историйка: заради тъп англичанин (пак турист) , който пресича на червено се наложи да набиеш рязко спирачки и да се отклониш от пътя и катастрофираш и 7 годишната то дъщеря е без колан и се размаже, или от страха почне да заеква или получи нервно разстройство, ти кво ще направиш?
Да, едит - пътечката води до поляната, а до тая поляна води и асфалтиран път, оттам се минава (по-скоро е забранено да се минава) с кола