PtD написа:Взех си и аз такива (5-10 Impact), понеже много ги разхвалихте.
Е, какво толкова намирате в тях? Захапват педала твърде силно, така че човек трудно си намества крака. Освен това тежат като котви. Особено като трябва да се бута.
BRAMBARA написа:аз само с маратонки NIKE нищо друго не може да издържи на пинчета с педали VP![]()
![]()
![]()
BRAMBARA написа:аз само с маратонки NIKE нищо друго не може да издържи на пинчета с педали VP![]()
![]()
![]()
outfaced написа:затова има фрийрайдер модела ...
outfaced написа:абе момци ... 5.10 в кой магазин се продават в крайна сметка (в БГ)и има ли избор от към модели и номера ?
Че не знам как някой ги взимат от чейн-а, ама тва обувка да купиш без да си я пробвал за мен не е хава
Е, какво толкова намирате в тях? Захапват педала твърде силно, така че човек трудно си намества крака. Освен това тежат като котви. Особено като трябва да се бута.
slavei написа:...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Harka написа:Е ти пък понеже не знаеше, че не стават за ходене и че имат добро сцепление с педалите.
xcrider написа:За всичко ползвам гуменки матстар от 11лв. На всеки 4-5 месеца ги сменям,
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 360 госта