Днес имах много интересна и поучителна случка.
Реших да покарам ХЦ със един приятел за да го запаля по планинското колоездене и да го окуража да се занимава с любимия ни спорт.
На слизане от парк Аязмото (в Стара Загора се развива действието) решавам да му покажа цели сглобени велосипеди в магазина на Веломания в града (на практика единственото място където може да се погледнат модели на Рам и Драг).
Същият този магазин се стопанисва от "Косев и Тинков" като помещава и велосервиз.За да не е зяпаческа визитата решавам да се възползвам от динамометричният ключ със който разполага сервиза и да ми бъдат затегнати болтовете по окачването.
Посрещна ни г-н Косев-продавач,механик и явно управител и прочее на обекта,като ме попита дали съм доволен от услугите на магазина.
Отговорих утвърдително и след това ми беше показано мое мнение от тази тема в която посочвам слабостите на сервиза.
Съответно аз и моят приятел бяхме демонстративно изгонени от магазина от афектираният и обиден от
това мое мнение г-н Косев.
Понеже
г-н Косев беше категоричен - "Не искам да чувам обяснения,напуснете обекта!" няма да му предложа обяснения и тук.
Истината обаче е,че описаното в предния ми пост негативно и надменно отношение се е превърнало в истерично и обидно поведение.
В случай,че отново се зачетете тук:
Аз също се занимавам със търговия и това,г-н Косев,далеч не е начинът по който би следвало да приемате критиката ми.
Нима ще изгоните и другите недоволни клиенти,писали в тази тема вместо да посрещнете критиките и да ги превърнете в похвали?Ако да по-добре пускайте кепенците..
За разлика от Вас,г-н
Тинков (така предполагам се казва другият механик работещ при вас) е общителен и ведър човек,намиращ време за глупавите ми вело-въпроси дори в извънработното си време,разхождайки се из МОЛ-а.
Пожелавам Ви всичко най-добро и дано се съвземете,че ще ви излезе име...пък за него се работи с години а се проваля за секунди.
За сметка на това пък
Серго отново се доказа човек на място като ми затегна всичките болтове по окачването,докато моят приятел разглеждаше байк списание и дори не пожела да му платя за отнетото време.