Впечатления:
Медено трасенце, екстра доза кореняк (дано се изровят още), готини летежи, добър начален флоу и добра скорост (за тия дето реваха, че някой неща били недоизмислени, да вземат да мълчат и да разберат, че трасе за ден не става. Сега след като се покара, пооформи, изора и разби на места, се отвори мегдан за ребилд, рефреш и дострояване. Евалата на Сашко и дружина, чакаме с нетърпение крайния продукт.).
Евала за лифта, карах трасето в сух, мокър, изпръхнало-влажен, кален и пумиен вариант... нито веднъж не ме спряха на лифта, въпреки че бях целия в кал. Дори днес пускаха лифта и по време на дъжда за ентусиастите. След обед останахме 5-ма в последствие 2-ма и пак го въртяха. Също добро впечатление ми направи, че си взеха много бързо поука от вчера и днес не се налагаше да си пренасяме колелата над пропусквателния пунк на лифта, а махнаха част от оградата. Осигурения маркуч с идеална струя е поредния +. Личи си, че се прави с мерак. Все така да е! Пу-пу-пу да не са ви уроки.
Секстра хотел, доволни стаи, як изглед, топло басейнче, любезен персонал, Bike Depot (до колкото разбрах, въпросното "депо" е личния гараж на шефката на хотела, която лично го е предоставила за ползване за таз цел. Жива и здрава да е.)
Програмата беше екстра, фрий ръна беше гот, водещия беше малко изтрещял, но айляк човек, озвучението на 6.
2 забележки: Имаше места, които не бяха добре почистени и стърчаха по 3-4 пръста леко острички стебла от храсти. Имаше инциденти с разрязани гуми, пукнати такива. В долната част имаше 1-2 кола които не знам дали целесъобразно не бяха забити до край или са забравени да стърчат една педя над земята. На места от където е прокарвано трасето, отпадните клони бяха струпани на лошо място, където се пада, един клон щеше да ме пробие, за щастие успях да намаля и се разминах само с изваден въздух и надрано междуребрие (броня там не пази). Мятайте клоните от горната страна на пътеката или на безопасно разтояние ако някой тръгне да се въргаля. Споделям чисто информативно, като препоръка
Та кво казахте, кога ша ходим пак