MTB-bici написа:Щом е обезмаслител това значи че не може да се ползва за веригите,венците и т.н
Даааа... щото са направени от масло!

MTB-bici написа:Щом е обезмаслител това значи че не може да се ползва за веригите,венците и т.н
shaady написа:Проблема ще се реши с по-ниска лапа и чашки.
Лапата съм я намерил и поръчал вече, остават чашките.
Предложете някакви чашки да кажем до 50лв, които да са по ниски от FSA Orbit XLII, а те са 27,5мм, най-добре ще е да са около 23мм.
Намерих на VP, VP A73F за 24лв, но ми се ще някакви по хубави.
shaady написа:http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24986
Тези чашки стават на рамка с нормално чело (за чашки с външни лагери), за нормален стержен и нормална лапа, нали?
Притеснява ме че пише DirectSet, и мисля, че е това че се слагат без конус а с някакви о-рингове, които уплътняват?
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
spirov92 написа:Въздушен шок monarch трябва ли да се смазва с нещо?
errtime2010 написа:Някой знае ли колко тежи Banshee Morphine и къде в България продават? А ако няма възможно ли е да си го внеса?
PRobably написа:Имам един стеншън от боксер със свалена анодизация в началото на хода.Каран е с кофти втулки и анодизацията напълно е заминала.Има ли оправия или да не се занимавам ? Може ли да се ''преанодизира''?
PRobably написа:PRobably написа:Имам един стеншън от боксер със свалена анодизация в началото на хода.Каран е с кофти втулки и анодизацията напълно е заминала.Има ли оправия или да не се занимавам ? Може ли да се ''преанодизира''?
Никой ли нищо не знае по въпроса ?
crossenduro2 написа:PRobably написа:PRobably написа:Имам един стеншън от боксер със свалена анодизация в началото на хода.Каран е с кофти втулки и анодизацията напълно е заминала.Има ли оправия или да не се занимавам ? Може ли да се ''преанодизира''?
Аз съм се занимавал точно с това ! Нестава и нестава....
PRobably написа:crossenduro2 написа:PRobably написа:PRobably написа:Имам един стеншън от боксер със свалена анодизация в началото на хода.Каран е с кофти втулки и анодизацията напълно е заминала.Има ли оправия или да не се занимавам ? Може ли да се ''преанодизира''?
Аз съм се занимавал точно с това ! Нестава и нестава....
Питам дали може да се занесе някаде да го оправят.Дали е възможно попринцип.Ти сам ли си се опитвал да го оправиш?
PRobably написа:Ясно,значи го хвърлям в ъгъла на гаража и там да си седи...
zafirovp написа:Знам, че темата не е за тъпи върпоси, но за какво всъщност е тази анодизация. Ако хвърляш вилката, прати ми едно лс, по добре аз да я взема, пък може една бира да черпя.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 332 госта