Pr3d4t0R написа:На каква рамка, скоростно система и каква е комбинацията най-голям отзад + най-голям отпред?
hitar_potar написа:Имаме ли тук тема, в която се дискутират багажните кутии за покрив на кола (дето най-разпространените там са, естествено, Thule)? Как се прави избор на такава? Някой запознат ли е какво е важно при тях, може ли да ме насочи, да даде акъл? Малко съм объркан, тъй като сравнявам 2 модела на Thule, единия е над 2 пъти по-евтин от другия, а като характеристики е по-добър...
Gworan написа:Някой знае ли от къде (в България) мога да си купя дясно лостче BL-M8000, че аз не успявам да намеря?
Admin написа:Не се сещам да имаме такава тема, но може да потърсиш информация в някой къмпингарски форум, ако има такъв.
Pr3d4t0R написа:Няма да имаш грижи с по-късата верига стига да ползваш правилно предавките спрямо венецът отпред -> малки отпред с малки отзад, средни може всички без най-крайните, голям само най-големите три отзад.
Vuc написа:Pr3d4t0R написа:Няма да имаш грижи с по-късата верига стига да ползваш правилно предавките спрямо венецът отпред -> малки отпред с малки отзад, средни може всички без най-крайните, голям само най-големите три отзад.
Малко уточнение трябва тук:
Правилното ползване на предавките е предна малка предвака (плоча на курбела) с голяма предавка (зъбак на касетата на задната ос). Средна плоча - средните предавки на касетата. Голяма плоча - последните няколко малки зъбни колела на касетата.
Писаното от Predator,малко на обратно ми звучи...
_SoRa_ написа:Такъв тип пръскачка ефективна ли е за почистване на велосипед?
Vuc написа:Pr3d4t0R написа:Няма да имаш грижи с по-късата верига стига да ползваш правилно предавките спрямо венецът отпред -> малки отпред с малки отзад, средни може всички без най-крайните, голям само най-големите три отзад.
Малко уточнение трябва тук:
Правилното ползване на предавките е предна малка предвака (плоча на курбела) с голяма предавка (зъбак на касетата на задната ос). Средна плоча - средните предавки на касетата. Голяма плоча - последните няколко малки зъбни колела на касетата.
Писаното от Predator,малко на обратно ми звучи...
madsnake написа:Чак ефективна не е. Но върши някаква работа. За да работи обаче, трябва да е много добре изтъркана калта с четка.
Коце написа:Препоръчайте хубава протекция за карбонова рамка?
Фолио, готов кит или нещо друго?
Има ли фирми/хора, които го предлагат като услуга?
Благодаря.
Коце написа:Доколко безопасно може да се махат тези протектори/фолия след време?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 354 госта