ами май така трябва да си е
моя е Blackspire Stinger и веригата се качва в/у по- големия диаметър на ролката, като е на малката плоча
Dfk написа:Ще стане ли този конус на Боксер и ако не, може ли да се направи така, че да стане?
За това става въпрос: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=2043
Чашките са същия модел,но не мога да разбера в коментарите какво имат предвид "Pace forks".

prokalnatiq написа:Тефлоновата грес (розовата), ще стане ли за лагери в главините? Просто нямам налична друга.
prokalnatiq написа:prokalnatiq написа:Тефлоновата грес (розовата), ще стане ли за лагери в главините? Просто нямам налична друга.
sailman написа:Имам един чифт такива анджаклами. Ползвах ги един път (по-точно - опитах се...) и -Невър агейн!
Ъхъ, точно!Като си свалиш крака от "платформата", същата винаги остава отдолу. Ако искаш пак да стъпиш отгоре и, трябва да нагласяш педала.
rsf написа:Ако махна тази част от задния калник която липсва на 2рата картинка, ще хвърля ли кал гумата на седалковата траба както е нарисувано или не?
spirov92 написа:Забелязах нещо странно-при минусови температури ми се е налагало да помпам шока по няколко пъти на ден, а при по-топло време издържа цял ден без промяна в налягането...Възможно ли е от ниските температури някое уплътнение на шока да изпуска?
П.П. става дума за Rock Shox Monarch 4.2.
Забелязах нещо странно-при минусови температури ми се е налагало да помпам шока по няколко пъти на ден, а при по-топло време издържа цял ден без промяна в налягането...Възможно ли е от ниските температури някое уплътнение на шока да изпуска?
П.П. става дума за Rock Shox Monarch 4.2.
drumboy написа:При леко крив стрежен на предната вилка има ли опасност за рамката ???
spirov92 написа:Но не и толкова, че да падне от 150 на 75 psi. А и както казах горе, напомпвам го и след 1-2 часа каране омеква.
@bobi108: Не питах дали е нормално да издиша, а възможно ли е да е от студа. Няколко пъти съм оставял в сервиза, все не могат да открият от къде издиша, а чак сега се сетих, че все при студено време се е случвало.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта