CRAZY RIDER написа:Корона за Боксер (няма значение каква,само да става за крака 32мм) някой знае ли дали има в БАС и какви пари е ?
Можеш да пишеш тук, или да им се обадиш 962-1335 , тук ме съмнява някой да ти отговори .
MIRO A написа:Някой знае ли колко лева е Tora 289 U-turn (тази вилка, дето е на Рам АМ2)?
Krismars написа:Цените на Максис гумите, по-специално Хай Ролър 2.5 и Минион Ф и Р отново 2.5, какви са, като в Райдспот, или по-малко?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:36.00лв.-High Roler 2.50
36 лв.-Minion DHR 2.50
36 лв.-Minion DHF 2.50
TeDo_BaPHa написа:36.00лв.-High Roler 2.50
36 лв.-Minion DHR 2.50
36 лв.-Minion DHF 2.50
danislav_qmghp написа:chrome написа:danislav_qmghp написа:danislav_qmghp написа:някой знае ли колко струват капли ксируми 26' 2ра ръка и къде мога да намеря?
май и вие не сте наясно![]()
![]()
а ти дали не си малко т*п не знам дали ще се усетиш що...
kато си толкова отракан ми обясни.
п.с не ми хареса обръщението ти
С тази надменност не заслужаваш да ти отговоря, но все пак... В България се търкалят 7-8 комплекта такива шини 28". Познавам 4-ма от хората, които ги карат и никой от тях не е решил да ги продава.danislav_qmghp написа:danislav_qmghp написа:някой знае ли колко струват капли ксируми 26' 2ра ръка и къде мога да намеря?
![]()
tailor написа:С тази надменност не заслужаваш да ти отговоря, но все пак... В България се търкалят 7-8 комплекта такива шини 28". Познавам 4-ма от хората, които ги карат и никой от тях не е решил да ги продава.danislav_qmghp написа:danislav_qmghp написа:някой знае ли колко струват капли ксируми 26' 2ра ръка и къде мога да намеря?
![]()
За пръв път чувам за Ksyrium 26", но ако можеш да ми покажеш, ще ми е интерсно.
CRAZY RIDER написа:TLD D2 някой да знае какви пари е при Иван ?
danislav_qmghp написа:някой знае ли колко струват капли ксируми 26' 2ра ръка и къде мога да намеря?
crazybiker написа:искам да попитам някой знае ли от къде може да се купи MZ Super Monster и най важното на каква цена
danislav_qmghp написа:съжалявам ако съм обидил някой (това явно вече няма значение) . Относно ксирумите 26' съм държал такива капли в ръцете си преди 2 години . продаваха се за 500лв и не се бъркам за марката и модела щото бяхме 10 човека и им се чудехме...... , което така и не можах да постна като обяснение. Ето защо не разбрах насмешките над въпроса за ксирумите- аз си мисля че съществуват , а други хора -не.
Този вариант ще го има другата седмица и ще е малко по-евтино от 55 ATA2 120>160 '08mitko_pld написа:Здрасти колко струва тая вилка в бг- Marzocchi 55 TST2 и евентуално каде може да се намери!?Мерси предварително!
tailor написа:Този вариант ще го има другата седмица и ще е малко по-евтино от 55 ATA2 120>160 '08mitko_pld написа:Здрасти колко струва тая вилка в бг- Marzocchi 55 TST2 и евентуално каде може да се намери!?Мерси предварително!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 376 госта