XA. Aз преди 3 години имах такъв случай, за малко да ми откраднат байка (пред очите ми), щеше да стане едно меленце...
Начи аз и един фр, седим на една пейка и отсреща има чешма и сме си оставили колелата там и двама мангали идват (някъде средни на възраст 15-16), та и тоз единия вика "имате ли огънче ве пичове". Аз му отговарям нямам, тоа продължава да дрънка "Що така", "От тука ли сте", 'Какво правите", бе разсейващи въпроси

, единия почна да намигва на другия и тръгна (другия циганин) към чешмата, уж да пие вода и в същия момент се засилва към байка. Точно в този момент вижда, че двата байка са заключени по-между си...

(тъпо цигане) и в същия момент казва "А спънах се"

и тоа мангал къде е седнал до нас на пейката му отвърна "Ти прост ли си"

и такам и бях надъхан да им' одера главата на тея цигании... (малко ми звучи нереално, нещо което съм го видял с очите си, друг да твърди друго)
1.
Винаги оставяй колелото си на висока скорост. (в случай, че е прост и почне да върти, още докато се качи на него)
2.
Винаги заключвайте колелото си.3.
Винаги бъдете на щрек, в'се пак те умеят да забаламосват!И когато попаднете в такъв случай, мислете си че ще изгубите всичко! Така, ще имате възможност да изсипете гнева си (кат някой кретен) и мислете к'во ще ви правят след това!