Лек за колената и ставите

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Лек за колената и ставите

Мнениеот cholla » Сря Сеп 21, 2011 5:43 am

По темата, ТИЧАНЕТО НАД 100КГ Е ЗАБРАНЕНО!

Абсолютен ташак е тази твоя теория. И ако наистина си бил някакъв спортист то още по-зле за теб, не си научил нищо за всичкото изгубено в тренировки време.

В Америка има едно предаване The Biggest Loser вземи прегледай предният сезон. Имаше и там едни бивши спортисти, единият със златен медал по борба от олимпиада. За 6 месеца стават пружинки... Не 100 кг ами по 200 и нагоре са в началото, и ако си мислиш че някога са ти спирали тока от тренировки много си се излъгал.

Всеки може да отслабне, но трябва да го желае истински.
cholla

Рейтинг: 2000

Мнениеот skiman » Сря Сеп 21, 2011 9:20 am

zax983 написа:Ако хванеш да се поинтересуваш поне малко, може би ще проумееш че по лесно се дебелее с гладуване отколкото с тъпчене. Аз поне когато се тъпча отслабвам, когато гладувам дебелея.

Че кой ти говори за гладуване? :dontknow:

zax983 написа:По темата, ТИЧАНЕТО НАД 100КГ Е ЗАБРАНЕНО!

Това изобщо пък няма да го коментирам. А бързо ходене по пресечена местност нагоре?

И да отслабвал съм. От 109 на 80 кг. Добре ли е? :popcorn:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот bozidar » Сря Сеп 21, 2011 4:01 pm

Аз съм отслабвал с разделно хранене. Спрях да тъпча пържено, само пълнозърнест хляб, никакви тортички и сладкишчета. Само салати и плодове( месо по рядко, защото не обичам). То е логично, че ако не ядеш нищо цяла сутрин и на обяд мушнеш една тортичка, не на корема, а на челото ще ти се залепи. Но от една салата домати, краставици и сирене не виждам как ще надебелееш. И ядките също ги забравих, но без фъстъци, кашу и семки. Също голяма съвременна лъжа е, че трябва да се яде често и по- малко, от това по- вредно няма! Четох преди време научен труд на един британец, чието име забравих, който твърдеше, че на човек му е необходима енергията равна на 1/4 от това което поглъща. Тоест 1/4 пържола е напълно достатъчна. Друго, което ми се върти в главата е генетиката, но е прекалено сложно за моите знания по биология.
Аватар
bozidar

Рейтинг: 1406

Мнениеот zax983 » Чет Сеп 22, 2011 8:22 am

Каквото и да е ходене нагоре не мисля че може да е проблем за коленните стави, проблем е слизането :]

Генетиката ми определено предразполага дебелеене. Дано не съм взел на баща ми кекавите колена, макар че май чак след 60 почна да има проблеми с коленете. Но краката ми определено нямат нищо общо с неговите. И все пак 130кг са си 130кг, аз няма да рискувам да тичам преди да наближа 100, а от 109 до 80, не е като от 130 до 100 !!! Пък и колко си висок?

Тичал съм маратонското разстояние под 3 часа, 10 поредни дни, само за да сваля бързо няколко килца, ама ставаше дума за нещо от сорта на от 72-73 до 68-69, за да вляза там в някаква си категория и нямаше никакви проблеми, дори не съм се и замислял дали може да има, но сега се замислям :]

П.П. Не гладувам защото искам, а защото няма какво да ям, в следствие дебелея... Определено има солидна доза ирония в цялата работа. НЕ съм фен на торти и сладки неща и ги избягвам. Ако спра безалкохолните напитки, всъщност няма да приемам никаква захар, даже в чая не си слагам. Всъщност не че много ги харесвам, просто водата не ми харесва, а нима на някой му харесва софийската вода... Докато си завърша образованието явно ще стана 150кг, това е положението... Ако не се мъчех да се справя с проблема, може би ще завърша 200кг, това е разликата... Пак по-добре, нали :] После отивам в чистата природа и с чистата водичка ще ги свалям, и така... За планинец съм роден, не ми понася в София и това е...
Аватар
zax983

Рейтинг: 971

Мнениеот did » Чет Сеп 22, 2011 9:06 am

Безалкохолни напитки?

Двулитрова кока кола съдържа 200 грама захар!

С това ли отслабваш?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот fido » Чет Сеп 22, 2011 9:38 pm

Последните постове има доста невярна информация.............всеки който пише по здравен въпрос трябва да има нужните познания и да се замисли че форумът се чете и от деца които могат да си извадят грешни изводи.

За съдържание на храни и напитки също важи това правило.............за справка в колата няма захар тя е твърде скъпа суровина............има подсладители и царевичен сироп с фруктоза.

Диета за сваляне на килограми никога не се базира на глад- а точно обратното с ядене на правилни храни и количества и др......Но темата си е много обширна поради спецификата на всеки организъм.

Тичане при тежки хора е вредно независимо дали са високи и сухи или ниски и пълни........просто всички сме подвластни на физични закони.
fido

Рейтинг: 1210

Мнениеот si-fi*LISKO » Чет Сеп 22, 2011 10:04 pm

:popcorn:
92% истина...
Аватар
si-fi*LISKO

Рейтинг: 1272

Мнениеот kikon » Пет Сеп 23, 2011 7:35 am

zax983 написа:Всъщност не че много ги харесвам, просто водата не ми харесва, а нима на някой му харесва софийската вода...

http://www.brita.net/bg/jugs.html?&L=38
Препоръчвам :agree:
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот azze » Пет Сеп 23, 2011 12:05 pm

kikon написа:
zax983 написа:Всъщност не че много ги харесвам, просто водата не ми харесва, а нима на някой му харесва софийската вода...

Изпревари ме.Подкрепям с 2 ръце.Разликата между филтрираната и нефилтрираната вода е огромна.Имам модел Marella на Brita,който струва под 40 лева,доколкото помня.Филтъра се сменя веднъж месечно и е 10 лева,така че,zax983,не можеш да се оправдаеш с цената.Кой знае колко пари хвърляш по разни сладки и газирани помии.

П.П.Това правило за тичането над 100 кила ме израдва.Още съвсем малко и Юсеин Болт нямаше да може да бяга. :D
Yavkata,правя разлика,просто това "правило" ми се струва абсурдно и го осмивам.Да,ако човек има ставни проблеми или опасно наднормено тегло,значи може да е вредно да бяга.
Последна промяна azze на Пет Сеп 23, 2011 12:21 pm, променена общо 1 път
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Yavkata » Пет Сеп 23, 2011 12:10 pm

azze написа:
П.П.Това правило за тичането над 100 кила ме израдва.Още съвсем малко и Юсеин Болт нямаше да може да бяга. :D

Хм, нали правиш разлика между тичане за здраве/отслабване и професионално. В един случай 150 кг човек е пациент за дебелариум, в друг просто кльощав сумист.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот kikon » Пет Сеп 23, 2011 1:09 pm

azze написа:Изпревари ме.Подкрепям с 2 ръце.Разликата между филтрираната и нефилтрираната вода е огромна.Имам модел Marella на Brita,който струва под 40 лева,доколкото помня.Филтъра се сменя веднъж месечно и е 10 лева,така че,zax983,не можеш да се оправдаеш с цената.Кой знае колко пари хвърляш по разни сладки и газирани помии.

Филтърът се сменя според това колко човека я ползват и колко често я ползват - ние сме 3 човека и го сменяме на 3 месеца :agree:

Аватар
kikon

Мнениеот azze » Пет Сеп 23, 2011 1:18 pm

kikon написа:
azze написа:Изпревари ме.Подкрепям с 2 ръце.Разликата между филтрираната и нефилтрираната вода е огромна.Имам модел Marella на Brita,който струва под 40 лева,доколкото помня.Филтъра се сменя веднъж месечно и е 10 лева,така че,zax983,не можеш да се оправдаеш с цената.Кой знае колко пари хвърляш по разни сладки и газирани помии.

Филтърът се сменя според това колко човека я ползват и колко често я ползват - ние сме 3 човека и го сменяме на 3 месеца :agree:

Доколкото знам се сменя на 150 литра,което наистина означава,че може да издържи много време.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Мнениеот skiman » Пет Сеп 23, 2011 4:33 pm

kikon написа:http://www.brita.net/bg/jugs.html?&L=38

Това добре, ама при условие, че на централна баня има минерална вода в изобилие, да се дават грешни пари за кани е непрактично.
Веднъж в месеца отивам с колата, пълня 5 големи туби(25л) и приключвам с питейната вода за месеца.
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот fido » Пет Сеп 23, 2011 9:12 pm

azze написа:П.П.Това правило за тичането над 100 кила ме израдва.Още съвсем малко и Юсеин Болт нямаше да може да бяга. :D
Yavkata,правя разлика,просто това "правило" ми се струва абсурдно и го осмивам...............

Юсеин Болт е 76 кг .........маратонец с тея кила няма-а това се доближава повече до стил за отслабване нали...........още 25 кг или 25% отгоре на теглото му и няма да може да бяга :D ...........а още 10-20кг отгоре-кво става.Отговори си сам на въпросите защо спортистите на 27-28 почват да залязват и да ги преследват контузии.Натоварванията при тях също не са безплатни-виж едни гимнастички до колко години се състезават а те са спорт който натоварва стави и сухожилия много.
fido

Мнениеот azze » Пет Сеп 23, 2011 10:02 pm

Взимаш нещата много на сериозно,просто се избъзиках.Болт се върти около 90 килограма.В интервю в Top Gear през 2009 г. самият той каза,че е 95 килограма.
Аватар
azze

Мнениеот fido » Пет Сеп 23, 2011 10:28 pm

Аз от тук черпя колко тежи http://bgathletic.com/player.php?id=600 .............не ги взимам насериозно просто си имах и сигурно за в бъдеще ще имам проблеми с краката поради неинформираността ми......бях стигнал дотам че сутрин като стана от леглото се свличах обратно от болки и накуцвах 1-2 дни в седмицата.........познай защо се качих на маутинбайк :D - :beer:
fido

Мнениеот hitar_potter » Съб Сеп 24, 2011 1:39 pm

fido написа:Аз от тук черпя колко тежи http://bgathletic.com/player.php?id=600 .............не ги взимам насериозно просто си имах и сигурно за в бъдеще ще имам проблеми с краката поради неинформираността ми......бях стигнал дотам че сутрин като стана от леглото се свличах обратно от болки и накуцвах 1-2 дни в седмицата.........познай защо се качих на маутинбайк :D - :beer:

При тая височина, сещаш ли се какъв клечо ще е с тези килограми? http://en.wikipedia.org/wiki/Usain_Bolt
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот skiman » Съб Сеп 24, 2011 5:07 pm

Хора правете разлика между спорт за здраве и професионален спорт. Зад Юсеин Болт има сигурно 50 лекари, които ежеминутно следят кога е пръднал и как мирише.
Аватар
skiman

Мнениеот zax983 » Нед Сеп 25, 2011 7:56 pm

did написа:Безалкохолни напитки?

Двулитрова кока кола съдържа 200 грама захар!

С това ли отслабваш?

azze написа:
kikon написа:

Изпревари ме.Подкрепям с 2 ръце.Разликата между филтрираната и нефилтрираната вода е огромна.Имам модел Marella на Brita,който струва под 40 лева,доколкото помня.Филтъра се сменя веднъж месечно и е 10 лева,така че,zax983,не можеш да се оправдаеш с цената.Кой знае колко пари хвърляш по разни сладки и газирани помии.

Yavkata,правя разлика,просто това "правило" ми се струва абсурдно и го осмивам.Да,ако човек има ставни проблеми или опасно наднормено тегло,значи може да е вредно да бяга.
Абе я си изпийте кафенцата, ама с повечко захар, че ми писна да повтарям че аз сладко не ям, слепи ли сте кви сте?! Даже не ми се налага да се лишавам кой знае колко, просто защото харесвам само две неща, а те са шоколад(натурален) и мед. До колкото знам и двете нямат нищо общо със захарта и дори са по-скоро полезни, особено меда, нали така? За жалост не мога да си ги позволя и си пия чая без подсладител, не ми е проблем. Пастички тортички и всякакви такива помии особено кремообразни някакви боклуци и т.н. просто не обичам, ако ще е торта, да е торта гараш, но тя милата вече може да е 10 лева парчето, за сметка на това я поразвалиха, но пък за да съм макс доволен, вече и грамажа и май е на половина, е няма такова миниатюрно парче... Съответно и нея не мога да си я позволя. За колата, е там вече може би щях да имам проблем, но отново ме улесниха много, когато я развалиха и просто я спрях... Освен че както вече беше спомената в нея има глюкозо-фруктозен сироп, а не както в пепсито захар, което никога не съм пилк. Общо взето ви набутаха обратно в дупенцата всички небивалици, заедно с незаслужените минусчета. А това че някой на 90 кила тичал като луд, понеже е професионалист и случайно, ама наистина случайно има гиганти с пропорционално развито тяло и т.н. е суер неуместен пример, както също вече ви обясниха. Но аз само искам да добавя, че казах над 100 кила, не над 90, нали? Като цяло ако ми намерите някой читав над 2 метра, също шапка ви свалям. Златната среда е 1.80 тук имам късмет, но килцата...

Когато бях 70 кила:
1. Не пиех вода, злоупотребявах с кока-кола и пиех много литри на ден, купуваше се със стекове всеки ден, преди да я развалят и когато можехме да си го позволим. След това останалите минаха на лимонада и т.н. и в момента пият накви помии по 30-40 стотинки за 3+ литра... Някакви адски лайна, аз не пия нищо, както и преди, дори вода не пия и само аз надебелявам. Изводът какъв е? По добре да я заместваш с тези газираните помии отколкото да не пиеш вода. Но аз просто не харесвам и тях и със сигурност не съм надебелял от газирано, понеже не го пия, ясно ли се изразих?
2. Вече обясних че и сладко не ям, нали?
3. Не употребявам и сол, но това май няма връзка...

От какво съм надебелял:
1. В казармата, ядене според точно определен режим, който милата ни държава уж трябва да е осъвършенствала за няколко века, ама не е явно, защото доста хора там надебеляват. Отделно олигофрените просто не ме оставяха да спортувам, аз обаче както винаги бях инат и правех всичко възможно и си плащах скъпо, но пък ако не се бях гърчил сам на макс там, нямаше да изляза 110, а 150. Тук искам да подчертая че никога не съм бил над 90кг прди това, но специално в казармата влязох под 80...
2. Там после има верижна реакция, един път като надебелееш толкова, ставаш и по-мързелив и си свикваш да ядеш повече и т.н. Но докато си похапвах е факт че си стоях 110 и то доста стегнат всъщност, напълно достатъчно дори! Даже май по едно време почти бях ги смъкнал до 100!
3. Когато почна големият глад, започна и голямото пълнеене: консултирах се с диетолог и човека каза следното -

[09:08:12] Диетолог: не ви е нужна никаква физическа активност за да отслабвате
Диетолог: само и единствено правилна информация как да се храните
Диетолог: и то по 5 пъти на ден
Диетолог: за ??? интересно ми е колко е минималния бюджет с който мога да се храня правилно?
Диетолог: индивидуално е и изборите са ваши
Диетолог: но да сметнем че поне 70% от храната ви правилна и е 3кг. зеленчуци= 3лв. и 1 кг. плод 1-2 лв. още 1-2лв. за протеини и ще достигнете максимум 7лв. на ден което са 4-5 кг. храна за един цял ден (sun)

Така че следва да си затворите некомпетентните устенца всички хейтъри, защото ето ви и специалист, ето ви и цялата последна страница няколко души ви обясняват че се отслабва с ядене, а не с глад (за сравнение аз в момента приемам много по-малко от килограм храна на ден и в нея няма ниаква захар и мазнини или поне са свеени до възможния минимум, бедата е че и протеините и количеството като цяло е малко...). Пак ще повторя че над 100кг НЕ СЕ ТИЧА и гледам че отново мислещите хора тук са ме подкрепили.

Моите грешки, или защо не мога да отслабна:
1. Ям прекалено много хляб, примерно ям ориза с хляб, картофите с хляб, само дето не ям хляба с хляб... Но няма проблеми, вече и хляба стана прекалено некачествен и скъп, така че ще спирам и него...
2. Не пия никаква вода до колкото това е възможно. Да не забравяме че има течности и в храната и реално те стигат... Ако не приемам течности с водата правя друг трик - изпивам максимално количество вода, което мога да погълна преди да ми се догади, а то не е малко и веднага мушвам една чаша нещо което ми харесва, например чаша прясно мляко, но това си е чист лукс в момента. Ако започна да пия вода ще отслабна доста само от това, но минимума е 5 литра на ден, а максимум няма, което значи минимум по 10 лева на месец само за филтри и то ако само аз пия от тази кана. Съгласен съм варианта е доста добър и финансово изгоден, всъщност няма по-добър, като чели. Сега само трябва да намеря 50-тина лева, нали? Нека да допуснем че това стане, понеже са ми предлагали вече и съм опитвал такава вода. Идиота не си беше сменял филтъра половин година, при условие че там живеят поне 5 души и поне 3-ма ползват каната, останалите двама май не им пука и от кенефа да пият... Та нямаше как от тази кана да разбера за какво става дума, не усетих съществена разлика... Та като стана дума за кенеф, този филтър премахва ли АДСКАТА ВОНЯ НА КЕНЕФ, която се носи от водата която си сипваме от чешмата?! Явно ВиК не им пука много... Но аз за "нещастие" в случая имам прекалено добро обоняние, пък то и да нямаш, вкуса също не може да не ви е неприятен... Ест. тук ще се намерят 100 хейтъра които просто не живеят в София и никога не са пили кенефната вода която ни пробутват, аз не знам защо им плащаме, всъщност отдавна не им плащам :] Само не знам как още не са ми се прецакали бъбреците...
ИЗВОД: Ще почна да пия вода под някаква максимално безвредна форма в най-скоро време... Обезателно ще пробвам и каната, все нещо пречиства и 10 лева за 150 литра е наистина добра цена. Тук наистина липсата на пари не може да е оправдание, но си има едно НО, но какво точно пречиства и всъщност не филтрира ли и рзни уж полезни неща, например всички минерали. А аз и без това не ям никаква сол, така че явно си причинявам и дефицит на минерали и ако и от водата ги филтрирам, просто ще ми се засилят крампите...
3. Не се храня пълноценно, дефицита на минерали ми е най-малкия проблем. Трябва да приемам по 5кг на ден храна за да отслабна, ама тук вече не е по 10 лева за 150кг, така че определено имам повод за оправдание с цените и липсата на пари. Освен ако не ми извадите някой гениален метод за пречистване на биологичните отпадъци не само за вода, а и за храна?
4. Не достатъчна физическа активност - Е тука най-вече сам съм си бил виновен - Тук има ли някой 130 килограмов всъщност?! Случайно да знаете че мога да ползвам само професионални уреди, а това ще рече по 50 лева на месец за карта 10-тина посещения... Баси, всичко се цепи на по 5 лева, а тъпия банкомат даже не може да пуска по 5 лева... Пък и все пише 0 като го проверя, абе много тъп тоя банкомат бе...

П.П. И всичко в поста е по-темата, понеже най-големия бич за ставите е наднорменото тегло и доста подробно съм описал кое как му влияе. Та казах ли че когато карах колело като луд и тренирах всеки ден по 12 часа, си хапвах минимум по 1 торта гараш на ден, което са 2-3 от сегашните парченца, а понякога може и повече. Също минимум по 2 литра кола пиех и една камара други junk food, но грам не надебелявах. Спрях тези храни доста преди да спра да спортувам и силно не ви ги препоръчвам,отдавна не ги употребявах, когато започнах да дебелея. Надебелях малко когато спрях да спортувам, но далеч не толкова колкото когато спрях да се храня добре!

ГЕНЕРАЛЕН ИЗВОД: Яжте точно каквото ви се яде и спортувайте максимално. А акосте толкова тъпи че да не знаете какво да ядете, дори да имате пари, то щом имате пари можете и диетолог да си позволите. Спортувайте максимално, но също с разум. Аз нямам нито една контузия до сега, т.е. малобройните контузии които съм получавал не са били хронични, а съм бил професионален спортист! Ако обаче в някакъв момент останете без пари за храна, ами моите съболезнования, защото ако е за по-дълъг период от време, ви чака моята съдба. Не го пожелавам на никой. Психичните проблеми и те са от недохранване :dontknow: О да не забравя и най-важното, това е ако сте уравновесен човек, ако сте си луд и преди това или в последствие ви избие и станете някой нервак, тук вече има бонус, а именно че от нерви едва ли ще надебелеете, така че или или...
Аватар
zax983

Мнениеот 5L » Нед Сеп 25, 2011 8:50 pm

Малко май ти пречи житейската философия. И малкото кока-кола напоследък. :bawling:

Без бюджет можеш да правиш разни комплекси със собствено тегло вкъщи, които ще те вкарат в прилична кондиция (табата, клекове, тръстъри, планински катерач и много други). Добра алтернатива са денивелационните изкачвания за време, които държат пулса висок (напр. до Копитото, Драгалевци-Бай Кръстьо-Горни Връх). Можеш да бориш Копитото, Бистрица/Железница или Алеко и с колело по шосе, което всъщност е най-добрият вариант за изграждане на начална "база" при теб. Освен това пий достатъчно вода, и яж каквото там можеш, но в малки количества и по-често, с отрицателен калориен баланс. Всичко това би трябвало да накара метаболизмът ти да заработи и нещата да се случват.
Аватар
5L

Рейтинг: 1420

Мнениеот rarekin » Нед Сеп 25, 2011 9:14 pm

:offtopic:

Не мога да повярвам, че все още има хора, които сериозно се наемат да отговарят на тоя *****. Човекът има здравословен проблем, но той не е свързан с теглото. Моля ви, престанете да му обръщате внимание, защото всяка тема, в която се намеси, става негодна за четене.

Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот zax983 » Пон Сеп 26, 2011 8:54 am

Намерих един който твърди че ще ми загуби 1-2 часа и ще ми вземе 60 лева, за да ми направи добър хранителен режим вместващ се в този бюджет от 3 лева на ден. Вероятността да се излъжа не е голяма, но пък ако все пак го направя, ще го споделя безплатно с вас, все на някой може и да му е от полза.

А до тогава призовавам всички хейтъри да обуят моите обувки само за 1 месец. Да се опитат да изкарат целия месец само с по 3 лева на ден, ама не само за храна, а за всичко, К? Половината после ще ме питат как съм надебелял толкова малко...
Аватар
zax983

Мнениеот KiselotoMliako » Пон Сеп 26, 2011 3:25 pm

За времето за което ти пишеш един пост, средноинтелигентен човек може без усилие, само докато седи на г*** си пред компютъра да изкара поне 10лв.

Явно има хора, които твоите чутовни по обем глупости развличат, щом ти бият плюсове просто за да можеш да си пускаш дивотиите навсякъде, но разбери, че още с влизането си във форума зае мястото на форумния шут.

Вземи се в ръце, младежо, и свърши нещо полезно за себе си и за другите, вместо само да се оплакваш, че няма пари, слънцето пече неумолимо, а ти въртиш на най-тежка предавка и по някаква незнайна причина те болят колената.
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот Univer welo » Пон Сеп 26, 2011 8:55 pm

4
"За времето за което ти пишеш един пост, средноинтелигентен човек може без усилие, само докато седи на г*** си пред компютъра да изкара поне 10лв." - ТОВА ВЕЧЕ Е НАИСТИНА ИНТЕРЕСНО. Разкажи повече ! И на Zax-а и на нас! :wavey:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Мнениеот PtD » Вто Сеп 27, 2011 12:12 am

Хайде да се придържаме към темата. Драги Uniwer Velo, разбирам тежненията Ви към общите дискусии, но Ви препоръчвам да си намерите форум, специализиран в такива. :magnify:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот taurus13 » Вто Сеп 27, 2011 12:30 am

Ама на мен ми е наистина забавно да чета за проблемите и терзанията на добрия дебел Zax983. Това така много ме разтоварва. Освен това човека е прав за някои неща - например, че от бедност се пълнее. Ето аз например, ако бях по-богатичък, сега щях да виленя някъде обграден от красиви леки жени...а то какво - седя тук пред компютъра и от време на време, пребягвам до хладилника. :lol: Не става така тая работа.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kikon » Вто Сеп 27, 2011 10:15 am

Аватар
kikon

Мнениеот Univer welo » Вто Сеп 27, 2011 8:02 pm

PtD написа:Хайде да се придържаме към темата. Драги Uniwer Velo, разбирам тежненията Ви към общите дискусии, но Ви препоръчвам да си намерите форум, специализиран в такива. :magnify:

Високоуважаеми г-н Модератор, откровено казано не Ви разбирам. Моите тежнения са -единствено и само по въпросите на планинското колоездене. Както , надявам се сте разбрали, не откривам нови теми ,не се заяждам ,опитвам се да бъда позитивен. Естествено,очарован съм от персоналното внимание към скромната ми особа и желанието Ви да ме вкарате в правия път, НО: Ако не сте забелязали, аз много отдавна съм стъпил на магистралата. Все пак Ви благодаря. Нали се досещате ,че сега е момента да се развихри темата за царе, цигани , сапуни ,управляващи, катран и перушина и т.н и т.н... но аз интуитивно следвам съветите Ви и оставам безмълвен.Наистина ме учудвате с Вашата забележка. :dontknow:

пп Не знам защо ,но все си мисля, че трябва и да ме похвалите пред стройните редици на Форума. Вие как мислите? :wavey:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Мнениеот did » Вто Сеп 27, 2011 10:52 pm

Univer welo написа: пп Не знам защо ,но все си мисля, че трябва и да ме похвалите пред стройните редици на Форума. Вие как мислите? :wavey:

Похвален си! Млъквай!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот dob111 » Сря Сеп 28, 2011 9:04 am

A лек за прешлените на гръбнака? Много ме болят точно тези прешлени, които слизат към таза. Болката ирадира към тестисите и мехура и краката ми...
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум